Nyhed

Culture Club giver dansk koncert

GAFFA.dk - alt om musik

Det legendariske engelske new-wave band, Culture Club, gæster Forum Black Box til december med Boy George i front.

Publikum kan både forvente gamle klassikere og spritnye sange, når de fire briter stiller sig på scenen under navnet Boy George & Culture Club. Det sker i København den 7. december 2018 under Forums koncertkoncept Forum Black Box, hvor koncerten foregår under mere intime rammer. 

“Vi har sammensat et fantastisk show, der bliver fyldt med hits og fabulous memories", udtaler Boy George. "Vi ved, at det uden tvivl bliver decembers bedste aften i byen". 


LÆS OGSÅ: Boy George & Culture Club er tilbage efter 19 år

Og så har den androgyne forsanger heller ikke sagt for lidt. Bandet skaber i skrivende stund "fabulous memories" i Canada og USA som led i deres reunion-verdenstour, der tager dem til 52 spillesteder i Nordamerika og Europa. Showet i Forum Black Box er sidste stop, og Culture Club vil med garanti afslutte touren med manér. 

På trods af flere brud og genforeninger er det orginiale band nu samlet endnu engang med Boy George i spidsen og Roy Hay, Mikey Craig og Jon Moss i ryggen. 2018 markerer en ny æra for Culture Club, der især markeres med deres reggae-inspirerede single "Let Somebody Love You", der udkom i sidste måned. Singlen indgår på bandets sjette studioalbum med titlen Life, der udkommer den 26. oktober, og som er bandets første plade siden Don't Mind If I Do fra 1999. 


LÆS OGSÅ: Culture Club: Don't Mind If I Do

Culture Club blev i start 80'erne kendt for deres karakteristiske synth-pop, men også bandets karismatiske frontfigur, Boy George, spillede en stor rolle for bandets succes. Det britiske band har solgt mere end 150 millioner singler og albums, og deres gigahit "Karma Chameleon" har i skrivende stund knap 120 millioner afspilninger på Spotify. 

Lyt til Culture Clubs seneste single, "Let Somebody Love You", her: 

 

ANNONCE