Nyhed

Cypress Hill annoncerer album – hør første single her

GAFFA.dk – alt om musik

Hiphop-veteranerne Cypress Hill har annonceret, at et nyt album vil se dagens lys til september. Førstesinglen er netop blevet udgivet – giv den et lyt nederst i artiklen. 

Albummet Elephants On Acid er sat til den udgivelse den 28. september, det første studiealbum i otte år fra Cypress Hill. Samtidig med annonceringen af den nye udgivelse offentliggør gruppen, at de er blevet signet hos det tyske pladeselskab, BMG.

I et interview med NME har Sen Dog udtalt følgende om det kommende album: "Vi ønskede at opnå noget nyt og gøre noget anderledes end det sidste album. Ikke, at vi hadede det sidste album, men vi ønskede at gøre noget nyt med en heavy Cypress vibe, og vi opnåede det! Det er et rent Cypress Hill-album fra start til slut".

LÆS OGSÅ: Cypress Hill ruller igen

Den amerikanske hiphop-gruppe, bestående af DJ Muggs, Sen Dog, Eric Bobo og B-Real, sidstnævnte som også er med i supergruppen Prophets of Rage med medlemmer af Public Enemy og Rage Against the Machine, blev dannet tilbage i 1988 og har otte studiealbums i bagagen. Samlet set er bandets numre blevet streamet mere end 500 millioner gange og har solgt over 20 millioner albums verden over. Det selvbetitlede debutalbum fra 1991 solgte mere end to millioner eksemplarer i USA alene.

Den Grammyvindende gruppes seneste studiealbum, Rise Up, stammer tilbage fra 2010, et udspil, som havde fornemme gæstebidragydere som Linkin Parks Mike Shinoda og Rage Against Machines Tom Morello. Et album, som GAFFA kvitterede for med tre stjerner. 

LÆS OGSÅ: Cypress Hill: Rise Up

Hør den nyeste single "Band of Gypsies" herunder: Albummet vil indeholde hele 21 numre: 

 1. Tusko (Intro)
 2. Band of Gypsies
 3. Put Em in the Ground
 4. Satao (Interval)
 5. Jesus Was a Stoner
 6. Pass the Knife
 7. LSD (Interval)
 8. Oh Na Na
 9. Holy Mountain (Interval)
 10. Locos
 11. Falling Down
 12. Elephant Acid (Interlude)
 13. Insane OG
 14. The 5th Angel (Instrumental)
 15. Warlord
 16. Reefer Man
 17. Thru the Rabbit Hole (Interlude)
 18. Crazy
 19. Muggs is Dead
 20. Blood on my Hands Again
 21. Stairway to Heaven

 


ANNONCE