Nyhed

Lyt til første single fra Cypress Hills kommende album

GAFFA.dk - alt om musik

Singleudgivelsen falder sammen med gruppens 30 års jubilæum

Cypress Hill har netop udgivet den første single "Open Ya Mind" fra deres kommende album. Albummet bliver det 10. i rækken for den multiplatin-sælgende gruppe, der også kan fejre 30 år i musikbranchen. Det kommende album er produceret af Detroits Black Milk.

Ifølge en pressemeddelelse handler "Open Ya Mind" om "korporative konsekvenser og den statslige dobbelttydighed i forhold til at legalisere cannabis i de forenede stater". Det oplyses også, at der bliver offentliggjort en tilhørende musikvideo til singlen inden længe, samt en europaturné til foråret 2022. Du kan lytte til Cypress Hills nye single nederst i artiklen.


Udover en enkeltstående single, "Champion Sound", der indgik i soundtracket til spillet R.B.I. Baseball '21, har Cypress Hill ikke udgivet musik siden deres niende studiealbum Elephants On Acid fra 2018. 

I "Open Ya Mind" fortsætter gruppen med deres stærke dobbeltvokal-dynamik, og med singlen træder Cypress Hill officielt ind i deres fjerde årti af udgivelser. Sen Dog fra Cypress Hill har kommenteret den nye single samt gruppens lange karriere.

"Mens vi fejrer 30-året for vores debut, ville vi være sikre på, at fans vidste, at vi ikke planlagde at sætte farten ned og ikke kan vente med, at de skal høre det nye album, der kommer næste år. "Open Ya Mind" giver dig en forsmag på, hvad der kommer, og vi kan ikke vente med at vende tilbage til landevejene i 2022!" forklarer han i en pressemeddelelse. 


Cypress Hill består af B-Real, Sen Dog og DJ Muggs. Gruppen er opkaldt efter en gade i Los Angeles. Deres karriere begyndte tilbage i begyndelsen af 90'erne, hvor de udgav deres selvbetitlede debutalbum i 1991. Cypress Hill blev den første rap-gruppe med to albums inden for top 10 på samme tid på Billboards 200 chart.

Gruppen har solgt over 18 millioner albums, har modtaget en lang række af priser, en stjerne på Hollywood Walk of Fame og deres musik er blevet samplet af både Jay-Z, The Balck Eyed Peas, A$AP Rocky og Chance the Rapper. 

Tilbage i 2019 optrådte Cypress Hill på Roskilde Festival, hvor de lukkede Arena-scenen. Deres optræden fik fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, som blandt andet skrev: "Cypress Hills show burde være en inspiration for Wu-Tang Clan i, hvordan man faktisk kan fremføre hektisk hiphop live."


LÆS OGSÅ: De sidste hits fra bonghovederne

Lyt til Cypress Hills nyeste single "Open Ya Mind" lige her:


ANNONCE