Nyhed

Kylie Minogue kommer til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Den australske singer-songwriter Kylie Minogue drager til efteråret på en Europaturné, hvor hun vil også vil lægge vejen forbi Danmark.

Kylie Minogue gæster Operaen den 23. november som en del af sin "Kylie presents Golden" tour. Den københavnske koncert vil være den eneste skandinaviske koncert under Minogues tour. Publikum vil opleve Minogue og hendes live-band optræde med sange fra det seneste album Golden samt andre numre fra hendes store bagkatalog.

Minogue udtaler: "At fremføre de intime shows tidligere i år var så givende og så sjovt. Jeg kan ikke vente med at bringe disse specielle shows til flere byer i Europa"

LÆS OGSÅ: Kylie mangler de gyldne ørehængere på countryinspireret album

Den 50-årige popsangerinde albumdebuterede i 1998 med det selvbetitlede album, Kylie, og siden er det blevet til yderligere 13 studiealbums. Det 14. og seneste studiealbum, Golden, udkom den 6. april og debuterede som nummer et på UK's Album Chart, et countryinspireret-album som indeholder singlerne "Stop Me From Falling" og "Dancing". 

LÆS OGSÅ: Kylie Minogue: Skovdalen, Aalborg

Sidst Kylie Minogue optrådte i Danmark var i 2015 i Skovdalen, Aalborg. En koncert som GAFFAs anmelder uddelte tre stjerner til og skrev følgende om: "Lad os da bare være ærlige og slå fast, at det alle dage har været den kække charme mindst lige så meget som de musikalske guldkorn, som har sikret Kylie hendes stjernestatus". 

Billetsalget starter fredag den 10. august kl.10

Varm op til koncerten i Operaen med nummeret "Dancing", fra Minogues seneste album. 

ANNONCE