Nyhed

Trailer til ny Kesha-dokumentar er offentliggjort

GAFFA.dk - alt om musik

I forgårs løftede den amerikanske sangerinde sløret for den første trailer for hendes kommende dokumentarfilm i samarbejde med Apple Music "Rainbow - The Movie". 

Kesha Rose Sebert har de seneste år været igennem en følelsesmæssig rutsjebanetur. Her kan især nævnes hendes omtalte juridiske kamp mod sin producer Dr. Luke omhandlende seksuelle og følelsesmæssige overgreb, kontraktbrud med videre. Alle disse op- og nedture bliver nu portrætteret i en dokumentarfilm, der følger den 31-årige popsangerinde på tæt hold under skabelsen og udgivelsen af hendes tredje studiealbum Rainbow.

LÆS OGSÅ: Kesha sagsøger producer for seksuelle overgreb

Dokumentaren er sat til at blive udgivet den 10. august – årsdagen for Keshas seneste Grammy-nominerede albumDen vil fremstille et intimt og ærligt portræt af sangerindens indre kampe, samt hvordan hun overkom den mørkeste periode i sit liv. 

I en pressemeddelelse understreger Kesha blandt andet sit ønske om at italesætte psykiske sygdomme som angst og depression med dokumentaren: "Det var virkelig en terapeutisk proces at lave albummet Rainbow, og det at få muligheden for at omdanne det til en tredimensionel kunstform har hjulpet mig med at finde en dybere helbredelse og katarsis". Hun håber samtidig at inspirere andre til aldrig at give op, idet hun understreger: "after the storm comes a rainbow". 

LÆS OGSÅ: Ke$ha: En kriger – ikke et offer

Kesha slog igennem i 2009 med sin uungåelige hitsingle "Tik Tok", hurtigt efterfulgt af hendes debutalbum Animal året efter.

Traileren for "Rainbow - The Movie" kan ses her: