Nyhed

Courtney Loves eks-manager får polititilhold

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Courtney Love har vundet et midlertidigt polititilhold mod sin tidligere manager Sam Lutfi

Det skriver NME. Lutfi har i lang tid og meget insisterende chikaneret Hole-sangerinden på email og mobil og samtidig bedt hende om penge. Courtney Love har indsendt dokumentation til retten i Los Angeles og har nu vundet et polititilhold.

Lutfi forbydes derved i at tage kontakt til Love eller hendes datter, 26-årige Frances Bean Cobain, som hun har med Kurt Cobain. Samtidig må han ikke bevæge sig tættere end 30 meter på de to.


Loves advokat, Harold King, har sagt følgende i en officiel udtalelse:

"Cobain-familien er taknemmelige for anti-chikaneringsdommen udstedt af Los Angeles Højesteret mod hr. Lutfi og den magt, den giver politistyrken i at sikre, at hr. Lutfi afslutter al kontakt med familien."

LÆS OGSÅ: Hør Kurt Cobains datter synge Leonard Cohens "Hallelujah"


Som et underligt twist i sagen mellem Lutfi og Love har Frances Bean Cobains eks-mand, Isaiah Silva, sagsøgt både Lutfi og Love. Han påstår, at de sammen brød ind i hans hus for at tage en guitar tilbage, som tilhørte Kurt Cobain, som var gift med Love indtil sit selvmord i 1994. Der er endnu ikke faldet dom i sagen.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Sam Lutfi ender i retten med en sangerinde. Ifølge det amerikanske nyhedssite TMZ afsluttede Lutfi i 2016 en "7-årig lang krig" med Britney Spears, som han tidligere var manager for. Han påstod, at Britney Spears familie havde skadet hans omdømme ved at kritisere, hvordan han udførte sit arbejde, før de gik hver sin vej i 2009. 

Love udsendte sit eneste soloalbum America's Sweetheart i 2004, og senest har hun udgivet albummet Nobody's Daughter i 2010 som forsanger i bandet Hole. 


LÆS OGSÅ: En eftermiddag med Dr. Jekyll og Mr. Hyde

ANNONCE