Nyhed

Paul Simon holder dansk afskedskoncert

GAFFA.dk – alt om musik

Legenden Paul Simon giver dansk afskedskoncert i Royal Arena tirsdag den 3. juli på sin "Homeward Bound - The Farewell Tour". Billetsalget starter torsdag 8. februar klokken 09.00.

Det var i sidste uge, at Paul Simon annoncerede, at han havde planer om at indstille koncertkarrieren. Dengang offentliggjorde han en afskedskoncert i London, en koncert, som nu er udvidet til en turné.

Paul Simon udtaler i en pressemeddelelse: "Jeg har ofte undret mig over, hvordan det ville føles at komme til et punkt, hvor det er på tide at bringe min koncertkarriere til en naturlig afslutning. Nu ved jeg det: Det føles en smule urovækkende, en kende oplivende og noget af en lettelse. Jeg elsker at lave musik, min stemme er stadig stærk, og mit band er en tight, ekstraordinær gruppe af begavede musikere. Jeg tænker på musik konstant. Jeg er meget taknemmelig for en fyldestgørende karriere og, selvfølgelig, mest af alle de publikummer, der har hørt noget i min musik, som rører deres hjerter."


Simon lover klassikere fra alle årene, der blev indledt med fem album med Simon & Garfunkel i perioden 1964-1970 og fortsatte med 13 soloalbum, senest Stranger to Stranger fra 2016.

76-årige Paul Simon følger dermed i fodsporene på Elton John, Slayer og Lynyrd Skynyrd, som i sidste måned alle har annonceret, at de vil drage på afskedsturné.

Senior-sangskriveren gæstede senest Danmark i oktober 2016, hvor han optrådte i Gigantium i Aalborg. Her uddelte GAFFAs anmelder Henrik Friis fem stjerner under overskriften "Paul Simons store palet kom i brug".


LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Paul Simon, Gigantium, oktober 2016

Simons gamle partner fra Simon & Garfunkel, Art Garfunkel, har i øvrigt også netop annonceret to koncerter i Danmark, nemlig i Værket i Randers 10. juni og DR Koncerthuset 12. juni. Billetsalget her begynder 7. februar klokken 10.

Varm op med klassikeren "You Can Call Me Al" fra 1986:

ANNONCE