Nyhed

Paul Simon udgiver nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

Nyt album med musikikonet Paul Simon vil udkomme senere dette år. Albummet består af en række genindspilninger af ældre Simon-sange og vil udkomme til september. 

Paul Simon, som har en fortid i duoen Simon & Garfunkel, vil udkomme med sit fjortende studiealbum In The Blue Light den 7. september, et album, som vil indeholde ti numre, skriver NME. 

Paul Simon udtaler selv følgende om det kommende album: "Jeg håber, lytterne vil finde disse nye versioner af gamle sange forfriskende, som et nyt lag maling på væggene i et gammelt familiehjem." 

LÆS OGSÅ: Paul Simons store palet kom i brug

Legenden Paul Simon afholdt fornylig en afskedsturné, som bragte ham til København, Royal Arena den 3. juli – en koncert, som GAFFA dog undlod at anmelde grundet fotorestriktioner. Tidligere har Paul Simon fortalt følgende om afslutningen på sin koncertkarriere: 

"Jeg har ofte undret mig over, hvordan det ville føles at komme til et punkt, hvor det er på tide at bringe min koncertkarriere til en naturlig afslutning. Nu ved jeg det: Det føles en smule urovækkende, en kende oplivende og noget af en lettelse. Jeg elsker at lave musik, min stemme er stadig stærk, og mit band er en tight, ekstraordinær gruppe af begavede musikere. Jeg tænker på musik konstant. Jeg er meget taknemmelig for en fyldestgørende karriere og, selvfølgelig, mest af alle de publikummer, der har hørt noget i min musik, som rører deres hjerter."

Følgende numre vil være at finde på det kommende album In the Blue Light

One Man’s Ceiling Is Another Man’s Floor
Love
Can’t Run But
How The Heart Approaches What It Yearns
Pigs, Sheep and Wolves
René and Georgette Magritte With Their Dog After the War
The Teacher
Darling Lorraine
Some Folks’ Lives Roll Easy
Questions For The Angels

Flere musikere vil gæste albummet blandt andet The Nationals Bryce Dessner, som vil spille med på "Can't Run But". 

 


ANNONCE