Nyhed

Alive Festival offentliggør det fulde program

GAFFA.dk – alt om musik

Alive Festival, som løber af stablen den 16. til den 18. august i Thy, Thisted har netop offentliggjort 14 nye navne til det nu fuldendte program. 

Festivalen, som i år kan fejre sit 10-års jubilæum, har offentliggjort følgende nye navne til musikprogrammet: Iceage, Folkeklubben, Lydmor, Gents, AddisAbabaBand, ML Buch, Thy Music Collective, Brynjolfur, Drew, TAN, Nicolai Noa, No Hands, Master Fatman & DJ on Iceland og Fyraftensboogie + Mobumfe.

Iceage turnerer i øjeblikket land og rige rundt i USA og Europa, men har dog samtidig tid til at lægge vejen forbi Alive Festival. Punkbandet har netop smidt deres fjerde studiealbum Beyondless på gaden, som GAFFA kvitterede for med fire ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Nuancerigt udspil fra unge punkrockere

Lydmor, som vil gæste festivalen torsdag, afløste Susanne Sundfør under årets Northside Festival og udkommer med sit nye album I Told You I’d Tell Them Our Story i september. Sangerinden er kendt for sine spektakulære live-shows. Til GAFFA-Prisen i februar optrådte hun nøgen og bodypainted i neonfarver, mens en storskærm fremviste flere citater fra danske medier om særligt kvinder i musikbranchen.

Den danske synthpop-duo Gents gæster også Alive Festival. Duoen spillede under årets Spot Festival, en koncert som GAFFA uddelte fem ud af seks stjerner til og blandt andet skrev følgende om: "Der gemmer sig en essentiel længsel i både tekst- og lydunivers, der tilføjer de overfladiske og kitschede synths en dybde, der giver kant og gør dem interessante."


LÆS OGSÅ: Synthpop-prinserne hilser fremtiden velkommen med masser af nostalgi

Den 27-årige r&b sangerinde Drew, som er aktuel med singlen "Hard to Love", vil optræde fredag på Alive Festival. Hun har tidligere turneret med både Alex Varges og Dúné. GAFFA interviewede hende i maj, hvor hun udtalte følgende om sin satsning på musikken: "På et tidspunkt var jeg bare sådan ”fuck det” og sendte min musik ud til alle, jeg kender. Det var helt shameless på sådan en intet-at-miste-måde, og så fik jeg helt vildt meget interesse retur, det var helt overvældende."

LÆS OGSÅ: Rock & Roll Pocahontas

Tidligere offentliggjorte navne til årets Alive Festival er blandt andet: Peter Sommer, When Saints Go Machine, The Asteroids Galaxy Tour og Laid Back

Foruden musikprogrammet kan man om dagen på festivalen blandt andet opleve vildmarksture, surfskole og en tur på et lokalt bryghus. 

ANNONCE