Nyhed

Strøm Festival: Oplev stjerne-dj på rulleskøjter

GAFFA.dk – alt om musik

Strøm Festival, som foregår fra den 8. til den 11. august i det københavnske byrum, har netop offentligjort en række navne til årets program.

Vor Frue Kirke, DGI-byen, Kødbyen og ikke mindst KPH Volume er alle steder, som vil danne rammerne om årets Strøm Festival, som præsenterer artister inden for den elektroniske genre. Allerede offentliggjorte navne er blandt andet den amerikanske Dâm-Funk og houselegenden Larry Heard.

Årets Strøm Festival byder på en unik mulighed for at opleve den britiske elektroniske dj Floating Points, imens du ruller rundt på rulleskøjter i DGI-byens Idrætshus. Især i 1970’erne i USA var rulleskøjtehallerne stedet, hvor de unge mødtes for at orientere sig i den nyeste musik – en tradition, som Strøm Festival arbejder på at videreføre.

DGI-byen vil også danne rammerne om en række efterfester med danske dj's som Noir, Denis Horvat, Kasper Bjørke og AVIAJA. Derudover en livekoncert med Goss, som også vil spille til årets Roskilde Festival og tidligere har co-skrevet nogle af MØ's største hits. 

Strøm Festival byder i år på en sovekoncert i Slows grønne omgivelser, hvor publikum har mulighed for at medbringe deres soveposer og falde i søvn til lyden af planters bevægelser og impulser, som elektro-ingeniøren Stan Nastev har oversat til toner via et selvudviklede instrument. 

Britiske Jonny Nash og amerikanske Suzanna Kraft kan i forbindelse med festivalen opleves i Vor Frue Kirke. 

I den over 100 år gamle Riddersal ved Frederiksberg Have får man muligheden for at opleve det 12-mands tyske techno marching-band, Meute. Bandet medbringer de klassiske instrumenter som messingblæsere og store marchtrommer og nyfortolker elektroniske klassiskere af blandt andet Trentemøller i udgaver, som du formentlig aldrig før har hørt. 

Moses Boyd og Fatima & The Eglo Live Band spiller en udendørskoncert ved det nye kulturhus KU:BE på Frederiksberg. To navne, som kombinerer klassiske jazzrytmer med inspiration fra de elektroniske genrer grime, jungle og house. Den aarhusianske trio Athletic Progression, som spillede til årets Spot Festival, vil stå for opvarmningen.

Årets fulde program kan ses på Strøm Festivals hjemmeside.

ANNONCE