Nyhed

Se tusinder synge "Don't Look Back in Anger" på årsdagen for Manchester-angrebet

GAFFA.dk – alt om musik

Se de rørende optagelser nedenfor

I går var det et år siden, at Manchester blev ramt af et terrorangreb, der kostede 22 livet og sårede 139, da en selvmordsbomber udløste en bombe umiddelbart efter en Ariana Grande-koncert i Manchester Arena.

På årsdagen samledes tusinder til en mindeceremoni foran byens rådhus, og ved den lejlighed sang de blandt andet Oasis-klassikeren "Don't Look Back in Anger" skrevet af bysbarnet Noel Gallagher. En sang, der kort efter efter terrorangrebet fik status af håbefuld fællessang ved mindehøjtideligheder for angrebet, da en kvinde spontant begyndte at synge sangen efter et minuts stilhed for ofrene. Siden er den blevet sunget ved flere mindearrangementer, blandt andet af Ariana Grande og Coldplays Chris Martin og Jonny Buckland ved den store One Love Manchester-koncert 4. juni sidste år.


Ved gårsdagens mindehøjtidelighed blev også Ariana Grandes "One Last Time" sunget som fællessang. Sangen blev kort efter terrorangrebet genudgivet som støttesingle, hvor indtægterne gik til ofrene og de pårørende.

Ariana Grande skrev på årsdagen for angrebet en kommentar på Twitter: "Jeg tænker på jer alle i dag og hver dag. Jeg elsker jer fuldt og helt, og jeg sender jer alle det lys og den varme, jeg kan give på denne udfordrende dag."

Se filmoptagelser fra fællessangen – videoerne er indsamlet af NME:ANNONCE