Nyhed

Stor nyhed fra Gorillaz

GAFFA.dk – alt om musik

Tegneseriebandet har annonceret et nyt album. The Now Now er ude om nøjagtigt én måned – lige før Roskilde-koncerten.

Nyheden om udgivelsesdatoen 29. juni kommer ifølge Consequence Of Sound via en Instagram-story på Emma De Caunes' profil på billeddelingstjenesten. Hun er gift med bandets animator Jamie Hewlett, i øvrigt Gorillaz' eneste faste medlem ved siden af Damon Albarn.

Tidligere har bandet teaset The Now Now via netsiden TheNowNow.tv.


Planerne om et nyt album i løbet af året har været kendt længe. Tilbage i december blev Jamie Hewlett interviewet af NME, hvor han sagde følgende:

"Vi arbejder på et nyt Gorillaz-album, som vi vil udgive næste år. Vi går direkte ind i dette album uden pause. Normalt plejer vi at have en pause på fem år mellem hvert album, men vi besluttede os til at sige: "Ved I hvad, vi kører videre", fordi der er idéer til flere album, så vi går direkte ind i det. Det vil være hele næste år og formodentlig året efter. I slutningen af 2019 vil vi sandsynligvis sige "Lad os tage en lille pause". Eller vi vil sige: "Lad os fortsætte".

Artiklen fortsætter under videoen.

The Now Now blir det sjette album i rækken fra Gorillaz, der så sent som i fjor slap albummet Humanz.


Før udgivelsen af Humanz var der gået hele syv år, siden sidst vi hørte fra Gorillaz. Damon Albarn havde i den mellemliggende periode været optaget af genforeningen af sit gamle band Blur – og en række andre projekter, herunder sit første soloalbum.


Gorillaz giver koncert på årets Roskilde Festival lørdag den 7. juli.

ANNONCE