Nyhed

Hør nyt nummer fra Pharrell og Kendrick Lamar

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Pharrell Williams, Kendrick Lamar og Mike WiLL-Made It har lavet nummeret "The Mantra" til den kommende spillefilm Creed II. Hør sangen nederst i artiklen.

Tre af tidens helt store navne har allieret sig og skabt "The Mantra", som er fire minutters kontant hiphop. Med stjerneproduceren Mike WiLL-Made It i ryggen skiftes Pharrell og King Kendrick til at synge og rappe på sædvanlig overlegen vis:

"You need a life jacket / Throw you in the deep end that's now my target practice".


LÆS OGSÅ: Hør Anderson .Paaks nye sang featuring Kendrick Lamar

Tonen er hård og aggressiv fra de to herrer, der oftest prædiker peace and love. Det skyldes garanteret, at nummeret indgår på soundtracket til spillefilmen Creed II om bokseren Adonis Creed, spillet af Michael B. Jordan. Filmen og soundtracket udkommer den 21. november og fortsætter, ligesom forgængeren fra 2015, hvor Rocky-filmene slap.

Mike WiLL-Made It producerer hele filmens soundtrack, der – foruden Pharrell og Kendrick – også inkluderer musik fra navne som Bon Iver, Vince Staples, Lil Wayne, Nicki Minaj, Schoolboy Q, Juicy J med flere. Et lineup, der i den grad kan måle sig med det lige så stjernespækkede Black Panther-soundtrack, der udkom i foråret. Her indgik Kendrick Lamar på en stor del af albummet, som indkasserede fem ud af seks mulige stjerner fra GAFFAs anmelder.  


LÆS OGSÅ: Black Panther The Album: Knyttede næver i magtdemonstration

Lyt til "The Mantra" her:

   


ANNONCE