Nyhed

Kevin Morby giver to danske koncerter

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den amerikanske singer-songwriter Kevin Morby spiller to danske koncerter til juni.

Til sommer bliver det igen muligt at opleve Kevin Morby live, når han giver to danske koncerter på begge sider af Storebælt. Sankthansaften den 23. juni spiller han i Store Vega i København, og dagen efter giver han koncert i VoxHall i Aarhus. Billetsalget starter fra den 22. november kl. 10.00 via Billetlugen (Vega) og fondenvoxhall.dk

Den 30-årige texaner har udgivet i alt fire albums, hvoraf seneste udspil er City Music. Albummet kredser om de erfaringer, han har gjort sig som omstrejfende sangsmed i USA's største byer, i sange, der tematisk behandler drømmene, rastløsheden og længslerne ved storbylivet. 


De store inspirationskilder er sværvægtere som Bob Dylan, Lou Reed og Leonard Cohen, men Morby har udviklet sit helt eget melodiske udtryk. Hans tilbagelænede indierock har masser af hjerte, gennem de dybt personlige fortællinger, hans sange opbygges som.

Kevin Morby har især fået anmelderros for sine live-optrædender, som da han indtog Roskilde Festivals Pavillon-scene i 2017. Koncerten fik fem stjerner fra GAFFAs anmelder med ordene: "Kevin Morbys sange har et tårnhøjt bundniveau og fik fuldt ud det bedste spillerum på godt en time med et personligt aftryk, der kunne mærkes."

LÆS OGSÅ: Ung lovende sangskriver rundbarberede traditionerne


Varm op med den soulpåvirkede "City Music" her:

ANNONCE