Nyhed

Roskilde Festival tilføjer 18 nye navne til programmet

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Roskilde Festival løfter sløret for 18 nye navne, heriblandt Tears For Fears, Christine And The Queens og Brockhampton.

Hvilke oplevelser ser du allermest frem til, når du til juni drager mod Roskilde Festival og byder sommeren velkommen med fadøl, gode venner, og nå ja, en masse livemusik? Hvad enten det er det helt store nostalgitrip med stilskabende ikoner eller mødet med undergrundsscenens spirende stjernefrø, er der intet at frygte. Næste års plakat byder nemlig på en helt masse godter – både nye og gamle.

Husker du megahittet "Everybody Wants to Rule the World"? Nu har du mulighed for et genhør tilsat et ordentligt skud nostalgi, når legendeduoen Tears for Fears spiller deres første danske koncert i årtier. Med et pladesalg på over 30 millioner har de to briter præget hitlisterne op gennem 80'erne og 90'erne med deres fængende synth-pop-melodier. Gruppen arbejder i øjeblikket på et nyt album og er altså langtfra forsvundet fra den musikalske bevidsthed.


LÆS OGSÅ: The Cure lukker Roskilde Festival 2019

Også den franske sangerinde Héloïse Letissier under navnet Christine and the Queens melder klar til næste års Roskilde. Med sin nedtonede elektropop har hun så småt forført den internationale scene – ikke mindst med sine gennemførte liveshows, hvor video, performance og koreografi smelter sammen som et samlet værk. Der er derfor et spændende oplevelse i vente, når Christine and the Queens betræder festivalens støvede jord for første gang.

LÆS OGSÅ: Her er dagens fire bedste Roskilde-bookinger

 


De 18 nye navne er som følger:

Brockhampton (US)

Christine and the Queens (FR)


Jon Hopkins (UK)

Jungle (UK)

Spiritualized (UK)


Tears For Fears (UK)

Converge (US)

Denzel Curry (US)


Flohio (UK)

Joey Purp (US)

Karkhana (EG)


Konstrukt (TR)

The Maurice Louca Elephantine Band (EG)

Neneh Cherry (SE)


Octavian (UK)

Power Trip (US)

Ross from Friends (UK)


brenn. (NO)

ANNONCE