Nyhed

Copenhell har booket publikums mest efterspurgte band

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Copenhell har offentliggjort flere navne, der vil indtage 2019-plakaten. Heriblandt metal-giganterne fra Slipknot samt festivalens mest efterspurgte navn, Tool. 

Copenhell har netop offentliggjort Tool og Slipknot til 2019 og afslører i samme åndedrag, at det eftertragtede horror-ikon Rob Zombie gør sit indtog igen i år (denne gang med et nyt album i ryggen), når den hæsblæsende festival atter invaderer Refshaleøen fra den 19. til den 22. juni. 

LÆS OGSÅ: Første album siden 2006: Nyt Tool-album i 2019


Tool, der er en af de absolutte sværvægtere på den globale metalscene, er ifølge festivalarrangørerne det band, som Copenhells publikum har efterspurgt mest gennem årene. De excentriske giganter har på nuværende tidspunkt et femte album i støbeskeen, og de har ikke indtaget Danmark siden deres brag af en koncert på Roskilde Festival tilbage i 2006, der imponerede GAFFAs anmelder nok til at hive fem stjerner hjem. 

De slagkraftige metal-musikere fra Slipknot gæstede Copenhell tilbage i 2015. Det maskeklædte ensemble har med deres teatralske og aggressive optrædener spillet sig op til en Grammy-statuette med megahittet "Before I Forget", og når gruppen igen vender tilbage til Copenhell, kan de fejre deres 20-års jubilæum.  

LÆS OGSÅ: VIDEO: På rundtur i Slipknots spøgelseshus


Copenhell har endvidere annonceret, at Halestorm, Dimmu Borgir, Eluveitie, Demons & Wizards, Baest, Whitechapel, Alien Weaponry også melder klar, når arrangørerne åbner portene til helvedet på Refshaleøen. 

Se videoen til Tools "Schism" fra 2001: 


 

 

 


 

 

ANNONCE