Nyhed

Insane Clown Posse-medlem forsøger at overfalde Fred Durst på scenen

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Shaggy 2 Dope løb den 6. oktober ind på scenen under en Limp Bizkit-koncert og forsøgte at smide frontmanden Fred Durst af scenen i et flyvespark, der fejlede markant. Se videoklip af hændelsen nederst i artiklen.

Der har angiveligt de sidste 20 år været spændinger mellem den amerikanske hiphop-gruppe Insane Clown Posse og nu-metal-bandet Limp Bizkit, og denne strid nåede i forgårs sit højdepunkt, da Shaggy 2 Dope fra Insane Clown løb ind på scenen for at overfalde Limp Bizkit-forsanger Fred Durst. 

LÆS OGSÅ: Taget faldt sammen under Limp Bizkit-koncert

Det var under Limp Bizkits optræden på Rock Allegiance Festival i New Jersey, at hændelsen fandt sted. Adskillige videooptagelser blandt publikum viser, hvordan Shaggy 2 Dope løber ind på scenen mod Fred Durst og forsøger at sparke frontmanden bagfra i et flyvespark. Dog går det ikke som planlagt, da den ene halvdel af Insane Clown Posse-duoen bliver stoppet i luften af en sikkerhedsvagt, og Durst bliver kun strejfet. 

Det mislykkede overfald virker dog til at more Fred Durst, der roligt siger til publikum: "Sikke en nar, han kunne ikke engang finde ud af det". Da Shaggy herefter slås med sikkerhedsvagter på scenen kommenterer Durst: "Rolig nu, det er kun én fyr. Lad os give ham en hånd", hvorefter han opfordrer publikum til en ironisk applaus. 

LÆS OGSÅ: Rage Against the Machine-bassist undskylder for Limp Bizkit

Durst lod sig tydeligvis ikke slog ud af hændelsen, og koncerten fortsatte, som om intet var sket. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some dickbag( aka Shaggy 2 dope )tried drop kicking Fred off the stage. #limpbizkit #faith #rockallegiance #livemusic #musicfestival #crazy

Et opslag delt af Robin Nelson (@sgthamsandwich) den

 

 

ANNONCE