Nyhed

Pharrell pudser advokat på Trump – spillede "Happy" efter masseskyderi

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

"Der var intet "happy" over tragedien"

Pharrell Williams har via sin advokat bedt Donald Trump stoppe med at spille Pharrells store hit "Happy" – noget, præsidenten gjorde ved et vælgermøde i Indiana, kun få timer efter masseskyderiet ved en synagoge i Pittsburg, hvor 11 personer omkom.

"På dagen for massemordet på 11 personer begået af en afsporet "nationalist", spillede De Pharrell Williams' sang "Happy" for de fremmødte ved en politisk begivenhed i Indiana," skriver Williams' advokat Howard King i et brev til præsidenten ifølge The Hollywood Reporter.


Han fortsætter: "Der var intet "happy" over tragedien, der ramte vores land i lørdags, og vi havde ikke givet tilladelse til Deres brug af denne sang til dette formål. Pharrell Williams ejer rettighederne til "Happy" og til at mangfoldiggøre sangen. Pharrell har ikke, og vil ikke give Dem tilladelse til at udbrede noget af hans musik offentligt."

LÆS OGSÅ: Se Kanye møde Trump – der næsten ikke får et ord indført

Pharrell Williams er langtfra den første musiker, der har protesteret over Donald Trumps brug af deres musik ved vælgermøder. Tidligere har blandt andre Aerosmiths Steven Tyler og Princes arvinger gjort det samme.


LÆS OGSÅ: Steven Tyler går i kødet på Donald Trump

 

 


ANNONCE