Nyhed

Sharon Van Etten til Danmark i foråret – ny lp på vej

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Sharon Van Etten har et nyt album gemt i ærmet og har i den forbindelse netop annonceret en 2019-verdensturné. Til foråret rammer hun DR Koncerthuset i København. 

2019-turnéen er døbt Remind Me Tomorrow, som også er titelnavnet på Sharon Van Ettens nye lp, der rammer gaderne 18. januar. I den forbindelse drager den amerikanske singer-songwriter på en verdensturné, og den 7. april indtager hun Studie 2 i DRs Koncerthus efter shows i både Storbritannien og Europa.  

Det er nu fire år siden, Van Etten udgav We Are There. Tidligere på måneden vendte sangerinden tilbage med nyheden om sit femte fuldlængdealbum og i samme ombæring sin nye single ”Comeback Kid”.  


Seneste 2014-album Are We There blev af GAFFA tildelt hele fem stjerner og blandt andre roserne: ”Med Are We There træder Sharon Van Etten for alvor i karakter med et hjerteskærende og personligt udtryk”.

LÆS OGSÅ: Sharon Van Etten: Are We There

Sangerindens nye Remind Me Tomorrow blev skrevet under hendes graviditet, i de få timer hun havde til overs mellem psykologistudiet, sin gæsteoptræden i tv-serien The OA og sin performance i David Lynchs genoplivelse af Twin Peaks. På det nye album betragter hun det liv, man kan leve, når man slukker det uundgåelige pres udefra – til fordel for noget nuværende og ægte.


Albummet er skabt i samarbejde med produceren John Congleton, der personligt har udplukket nye særegenheder af Van Ettens lyd. Dette skulle efter sigende gøre albummet mere energisk og upbeat end det velkendte minimalistiske.

Billetter til Van Ettens danske aprilkoncert kan erhverves fra på fredag, den 19. oktober, her eller her. Herunder kan du i mellemtiden få dig en mindre forsmag på sangerindens nye lyd med singlen ”Comeback Kid”: 


ANNONCE