Nyhed

The Lumineers-medlem stopper efter otte år

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneskte

Det amerikanske folk-rockband, The Lumineers, har netop annonceret, at gruppens cellist, Neyla Pekarek, stopper efter otte år. 

Pakarek har forladt den Grammy-nominerede folk-trio (nu duo), idet hun netop er blevet signet hos S-Curve Records og vil nu begive sig ud i en solokarriere. Bandet offentliggjorde nyheden på deres Twitter-profil i går, den 18. oktober. 

LÆS OGSÅ: Veloplagte folkrockere gav den som sande spillemænd


Pakarek har været en fast bestanddel af The Lumineers' lineup siden 2010, hvor gruppen indtil da havde fungeret som en duo med sin start i 2005. 

Artiklen fortsætter under billedet

"Et band er ligesom en organisme – det vokser, forandrer og udvikler sig", skriver The Lumineers i offentliggørelsen på Twitter. "Disse forandringer er ikke lette, men er en uundgåelig del af livet. Efter at have skrevet, indspillet og turneret de sidste otte år har Neyla besluttet sig for at forlade The Lumineers for at forfølge en solokarriere. Vi ønsker hende al godt fremover". 

Neyla Pakarek er snart klar med en ny single "Train", der udkommer senere på året, hvilket vil efterfølges af et soloalbum kaldet Rattlesnake, der gerne skulle lande engang til næste år. 


LÆS OGSÅ: The Lumineers: Ho Hey hvor det går

De resterende medlemmer af The Lumineers er gruppens oprindelige duo bestående af Wesley Schultz og Jeremiah Fraites. 

ANNONCE