Nyhed

Thundercat giver to danske koncerter

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

I sommer havde danskerne fornøjelsen af den Grammy-vindende Thundercat, da han var en del af festivalplakaten til NorthSide Festival. Nu drager han atter mod Danmark, hvor han gæster både København og Aarhus til december. 

Den 11. december er det Voxhall, som åbner dørene for den amerikanske bassist, producer og sanger – og dagen efter er det Store Vegas tur til at byde velkommen til Thundercat. 

Når Stephen Bruner, som gemmer sig bag aliasset Thundercat, træder ind på den aarhusianske og københavnske scene er det med det seneste album Drunk fra 2017 i rygsækken. Et album, som fik fire stjerner fra GAFFAs anmelder og har fået selskab af en række prominente musikere, herunder Kendrick Lamar, Pharrell og Wiz Khalifa. 

LÆS OGSÅ: Tilbagelænet fabulering med blød kitsch

Gennem sin karriere har Thundercat smidt tre album på gaden, en ep og bidraget til blandt andet Kendrick Lamars seneste to albums To Pimp A Butterfly og DAMN – førstnævnte et album, hvor Thundercat for sit arbejde blev tildelt en Grammy-award for nummeret "These Walls". 

Fem store stjerner samt rosende ord blev det til fra GAFFA, da Thundercat optrådte under NorthSide Festival i år. "En stor oplevelse har det været at vidne til en håndværkets mand servere sit produkt så godt, som Mr. Bruner gjorde det her til aften, og et kærkomment eksperiment fra festivalens side lykkedes med en alternativ lyd, der ikke var andet end gennemført timet og tilrettelagt. En fornøjelse, simpelthen". 

Kører Thundercat i samme niveau som i Ådalen, er der lagt op til to festlige og energifyldte aftener i VoxHall og Store Vega til december. 


Billetsalget starter fredag den 26. oktober kl. 10 

ANNONCE