Nyhed

GAFFA Præsenterer: Historien om Medinas megahit "Kun for mig" (video)

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den 22. september 2008 droppede singlen "Kun for mig" - og der gik ikke lang tid før club-bangeren med den luftige vokal og de pumpende beats tog Danmark med storm. Vi markerer ti-årsdagen.

Det gik ikke stille for sig, da Medina for ti år siden pludselig dukkede op ud af det rene ingenting. Fra den ene dag til den anden var en dansk popstjerne født, da hun med monsterhittet "Kun for mig" brød i gennem lydmuren. For det var netop det nummer, der gjorde udfaldet - og i morgen kan tracket fejre ti års jubilæum. Det markerer vi med en historie om singlen, der åbnede alle døre for Danmarks store popsangerinde.

I videoen fortæller holdet bag "Kun for mig", hvordan nummeret blev til. Foruden Medina var det producer-teamet Providers bestående af Jeppe Federspiel og Rasmus Stabell, der lagde grunden for hittet. Et hit der stadig huskes og stadig sidder godt fast i hjernens hitcenter.
 
 
Sangen solgte mere end 90.000 eksemplarer, og placerede sig som nummer ét i sammenlagt seks uger på den danske single-hitliste i 2009. Derudover blev det også den bedst sælgende single det samme år. Nummeret gjorde det også godt i udlandet under den oplagte titel "You and I", hvor den nåede en 39. plads på den britiske single-hitliste.
 
Det sker en hel del i Medina-lejren i øjeblikket. Hun har i dag smidt en ny single på gaden - "Væk Mig Nu". En forløber for det kommende album GRIM, der lander den 12. oktober i år. Et album hvorpå pop-prinsessen har fundet tilbage til samarbejdet med de gamle venner i Providers, der hiver Medina tilbage til der, hvor det hele startede.
ANNONCE