Nyhed

Kanye siger undskyld til Drake

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Efter længere tids opgør er Kanye West nu ude med en undskyldning til rap-kollegaen Drake.

Der har i den seneste tid været en dårlig kemi mellem de to stjernerappere Kanye West og Drake, der ellers har flere gode samarbejder bag sig. Drake har blandt andet være med til at skrive materiale til Wests album Ye fra juni i år.

Problemet opstod, da West pludselig lå klar med flere udgivelser i samme måned, hvor Drake udkom med sit album Scorpion. Derudover var der også dårlige vibes blandt Drake og Kanye West, da West har medproduceret Pusha Ts album Daytona, hvorpå diss-numrene "Infrared" og "The Story of Adidon" er rettet mod Drake. 


LÆS OGSÅ: Kanye West undskylder kommentarer om slaveri i tårevædet interview

West undskylder nu for den seneste tids kontroverser. Tidligt onsdag morgen postede West et opslag på sin Twitter-profil, hvor han roste Drakes live-show og i samme omgang undskyldte for at udgive Ye og flere medproducerede albums herunder Pusha Ts i selvsamme måned som Scorpion. Herudover undskylder West også for at udgive nummeret "Lift Yourself" uden at feature sin kollega. 

LÆS OGSÅ: Drake skriver musikhistorie med ny streaming-rekord


Samtidig skriver West, at han ikke har haft noget med diss-numrene fra Pusha T at gøre. Kanye afslutter alle sin tweets med "Jeg elsker dig, og jeg elsker Pusha, og vi beundrer allesammen hinandens håndværk. Jeg vil komme til dit show inden for den næste uge for at give dig kærlighed og blive inspireret af den kunst, som du har skabt". 

Se den fulde tweet-storm herunder:





ANNONCE