Nyhed

Ny single fra Medina ude nu - album på vej

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Medina er tilbage. Dagens singleudgivelse "Væk Mig Nu" er optakt til et dansksproget album fra sangerindens hånd, der rammer gaden den 12. oktober i år.

Medina har i de senere år især anvendt det engelske sprog i sin sangskrivning, men er nu tilbage på modersmålet. Faktisk er det syv år siden, vi sidst har hørt sangerinden bevæge sig i de danske ord på et helt studiealbum.

Det kommende album bliver pop-prinsessens ottende studiealbum og hermed det femte på dansk. Albummet går under titlen GRIM og byder på både nyt og gammelt. For selvom seks splinternye numre ligger klar til at springe i luften, vil også Medinas største hits fra de senere år være at finde på pladen. Heriblandt ”Det Ku’ Være Mig”, ”Skyttegrav”, ”Det Smukkeste” og ”Elsk Mig”.

LÆS OGSÅ: Ny musikvideo til klubhittet "First Time" fra Medina

Den nyudklækkede single "Væk Mig Nu" giver første forsmag på, hvad vi kan forvente os af albummet, der rammer gaden om blot tre uger. Om nummeret siger Medina:

– "Væk Mig Nu" er en af de sange fra det nye album, som jeg virkelig har glædet mig til, at folk skal høre. Det er i den grad et af de numre, der er med til at gøre albummet så ærligt, som det er blevet.

GRIM er et album, der på mange måder hiver Medina tilbage til der, hvor det hele startede. Ud over at have genfundet det danske sprog er hun nemlig også blevet genforenet med producerteamet Providers, der lagde grunden til en stribe af de hits, der stadig sidder fast, såsom "Kun For Mig", "Vi To", "Ensom", "For Altid" og "Kl. 10". Derudover er albummet produceret af Pitchshifters og Hedegaard, som også stod bad 2016-albummet We Survive.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Medina: We Survive

Ifølge Medina selv kan vi forvente os et personligt og gennemarbejdet album:

GRIM er et album, der har været mange år undervejs. Overordnet er det et ærligt album, hvor jeg ikke som på mange af mine tidligere sange synger i metaforer. Det er et album, der har været ekstra hårdt at lave, da jeg har reflekteret meget over, hvad jeg ønsker for mig selv og min fremtid. Det er et album, der i den grad har helet mine sår og beskrevet mine glæder ved at få skrevet det ned. Jeg er så stolt af det, og glæder mig til at dele det med jer.

Med mere end 975.000 single downloads og imponerende 86,5 millioner streams på verdensplan fra Medina bliver det spændende at se, hvor meget "Væk Mig Nu" og det kommende album kan trække.

ANNONCE