Nyhed

Rage Against The Machine genudgiver hele deres bagkatalog på vinyl

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Gode nyheder til alle RATM-fans og plade-elskere! Det amerikanske metalband Rage Against The Machine genudgiver hele deres impoerende bagkatalog på vinyl.

Vinyl-samlingen vil blandt andet indeholde remasterede versioner af deres selvbetitlede debutalbum fra 1992. Lydkvaliteten har også fået et opsving i de tre efterfølgere, Evil Empire fra 1996, The Battle of Los Angeles fra 1999 samt det fjerde og sidste album Renegades fra årtusindskiftet. Ydermere vil live-albummet Live at the Grand Olympic Auditorium fra 2003 også indgå i samlingen. Pladerne vil blive udgivet den 28. september. 

Efter det seneste album fra 2000 gik bandet i opløsning, men blev gendannet syv år efter. Her spillede de en række koncerter verden rundt indtil deres sidste koncert i 2011. 

LÆS OGSÅ: Rage Against The Machine: Renegades

Gruppen har ikke udgivet et studiealbum i hele 18 år, og intet tyder på at noget nyt på bedding. Guitaristen Tom Morello er dog snart på trapperne med det nye soloalbum, The Atlas Underground, som er sat til udgivelse den 12. oktober. Udover sit soloalbum har Morello også haft travlt med supergruppen Prophets of Rage, som for tiden er i studiet og arbejder på et kommende album - de har allerede smidt den første single "Heart Afire" på gaden. Foruden Morello er er de to tidligere RATM-medlemmer Tim Commerford og Brad Wilk også en del af Prophets of Rage. 

LÆS OGSÅ: Tom Morello udgiver single - og annoncerer soloalbum

Følgende plader vil blive genudgivet: 

Rage Against the Machine (1992)
Evil Empire (1996)
The Battle of Los Angeles (1999)
Renegades (2000)
Live at the Grand Olympic Auditorium’ (2003)

 

ANNONCE