Nyhed

The Distillers er tilbage efter 15 år med ny single

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Der er skruet helt op for volumenen med The Distillers' nye single, som er det første udspil fra den australske/amerikanske punkgruppe i over 15 år. Lyt til den nederst i artiklen. 

Frontfiguren Brody Dalle genskabte tidligere på året The Distillers med flere tourdatoer, som var deres første koncerter i over et årti. Nu er der mere glædeligt nyt til alle The Distillers-fans. Gruppen har netop smidt deres nye single "Man vs. Magnet" på gaden samt b-siden "Blood In Gutters", som er en ny version af solo-nummeret af Brody Dalle fra 2014. 

LÆS OGSÅ: The Distillers: Coral Fang

1998 var året, hvor punkrockbandet blev dannet. To år efter smed de det selvbetitlede debutalbum på gaden, herefter kom efterfølgeren Sing Sing Death House – og i 2003 udkom Coral Fang, som er det sidste, vi hørte fra gruppen. Det seneste album uddelte GAFFAs anmelder hele fem stjerner til og skrev dengang for 15 år således: "Ikke siden Nirvanas Nevermind har blandingsforholdet af hårdtpumpende, nedbarberet, iørefaldende og fandenivoldsk punkrock lydt så meget af en strittende midterfinger. Den herligt hæse Brody skriger sig igennem de 11 vredesgennemblødte sange, så man ved, det gør ondt, og sorry, men det er sgu fedt."

Brody Dalle har dog ikke siden opløsningen i 2006 lagt musikken på hylden. Kort tid efter dannende Dalle og guitaristen Tony Bevilacqua det nye band Spinnerette, som udkom med deres debutalbum i 2009, og i 2014 udgav Dalle solo-albummet Diploid Love


Dalle har i øvrigt siden 2005 har været gift med Queens of the Stone Age-frontmand Josh Homme, som hun har tre børn med.

LÆS OGSÅ: Brody Dalle: Diploid Love

Tilbage i januar 2018, var der langt om længe godt nyt gruppen, da Dalle delte en teaser-video via The Distillers Instagram og Twitter-profil – og nu kan den længeventede nye single endelig høres herunder: 
ANNONCE