Nyhed

Hør PJ Harveys nye soundtrack til aktuel teaterproduktion

GAFFA - Alt om musik

"Decending" og "The Month" udgør det første fortryllende indblik i et større lydunivers og en historiefortælling. 

PJ Harvey har netop udgivet to nye sange, som er skrevet til sceneproduktionen All About Eve.

Sangene ”Decending” samt ”The Moth”, som også indeholder Lily James' vokal, kan høres i nedenstående YouTube-videoer og er begge til at finde på det nyligt kommende soundtrack-album til All About Eve, som er på gaden den 12. april.


Artiklen fortsætter under videoerne


PJ Harvey udtaler om sit musikalske biddrag til All About Eve:

”Jeg har altid elsket historier, og derfor er dét at komponere musik for at supplere og tilføje en historie et ekstra fortryllende lag, en udfordring, jeg nyder.”

PJ Harvey fortæller yderligere, at hun i skabelsen af soundtracket besluttede sig for at inddrage sin faste følgesvend James Johnston, da han utvivlsomt var i stand til at tilføje en særlig sensibilitet og sjæl, som altid har inspireret Harvey.

PJ Harvey forklarer, at også Kendrick Rowe har været en del i musikuniversets skabelsesproces, da han ifølge PJ Harvey har en særlig alsidighed, når han trommer, som Harvey vidste, hun kunne bruge og eksperimentere videre med på soundtrack-albummet.


All About Eve er en teaterversion af Joseph Mankiewicz film af samme titel fra 1950 med Bette Davis, Anne Baxter og George Sanders i hovedrollerne. Filmen modtog seks Oscars.

Soundtracket til All About Eve er ikke musikerens og sangerindens første bidrag til et anliggende, hvor historiefortælling er udgangspunktet. PJ Harvey udgav sidste år singlen ”An Acre of Land”, som blev skrevet til den britiske film Dark River.

ANNONCE