Nyhed

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

GAFFA - Alt om musik

Ekspert-Lauge har opdateret playlisten, og den er spækket med interessant ny hiphop.

Katori Walker - Hometown

Den 28-årige Katori Walker er hurtigt blevet en af mine favoritter. Hans nye ep Stubborn byder på syv fremragende numre med en original og spændende lyd. 

JAG - Ballin

JAG har indtil nu haft et produktivt år. Senest udgav han Loren Miller: Act 1 & 2 og er nu tilbage med den hårdtslående “Ballin”, hvor rapperen atter rammer plet! 

ScHoolboy Q - CHopstix (Featuring Travis Scott)

Den seneste single "CHopstix" stammer fra ScHoolboy Q’s kommende album og deler vandene blandt rapperens fans. Er Travis Scotts omkvæd for sløset? Kunne de to stjerners samarbejde have været en tand skarpere? Måske, men “CHopstix” er stadig et fedt track. 

Lil Uzi Vert - Sanguine Paradise

Så er der endelig ny musik fra superstjernen Lil Uzi Vert, der i den seneste periode har været præget af pladeselskabsproblemer. Det lader dog til, at Uzi Vert har fået styr på situationen. "Sanguine Paradise" er et værdigt comeback-track.

Curren$y - No Hook (Featuring Trademark Da Skydiver & Young Roddy)

Jet Life-frontfiguren Curren$y og hans faste kompagnoner har netop udgivet singlen “No Hook”. Et glimrende nummer, der udkom på Curren$ys fødselsdag – den 4. april.

King Combs - Birthday Suit

Diddys søn, King Combs, har netop udgivet ep’en Cyncerely, C3. En rigtig fornuftig udgivelse, der både indeholder velproducerede tracks og lækre vibes. “Birthday Suit” er uden tvivl min favorit. 

Privaledge - Taking a Break

”Taking a Break” vidner om råt talent fra Philadelphia-rapperen Privaledge. Den hårdtarbejdende artist fortjener mere opmærksomhed. Hans seneste album Reality har stort potentiale og kan klart anbefales. 

Yelawolf - Addiction

”Addiction” vidner om en anderledes stil end den, man ellers finder på Yelawolfs seneste udgivelse Trunk Muzik 3. Det betyder dog bestemt ikke, at ”Addiction” er dårligt nummer – tværtimod.

Don Trip - Where I Come From (Featuring Kevo Muney)

”Where I Come From” er et energisk nummer. Kevo Muney tager sig af sangens første vers, hvorefter Don Trips tager over. De to rappere supplerer hinanden godt, og sangen fungerer således rigtig fint. 

Zaytoven - Cake Boss (Featuring Paul Wall)

“Cake Boss” stammer fra Zaytovens nye udgivelse Make America Trap Again og er et track, som også indeholder Paul Walls spytten, hvilket han på stabil vis præsterer. 

Lil Nas X - Old Town Road - Remix (Featuring Billy Ray Cyrus)

Den virale trap-country sensation, “Old Town Road” bliver suppleret af et friskt pust i form af en gæsteoptræden fra countrylegenden Billy Ray Cyrus. Lil Nas X’s kæmpehit har været et kontroversielt samtalepunkt lige siden, at nummeret blev fjernet fra Billboards country-hitliste, fordi den ikke var “country nok”. Jeg synes, det holder. 

DJ Muggs & Mach-Hommy - The Fowler’s Snare

På DJ Muggs og Mach-Hommys nye album Tuez-Les Tous finder man blandt andet nummeret “The Fowler’s Snare”. Hvis denne lyd er noget for dig, byder rapperens nye album på meget mere af samme kvalitet. 

Planit Hank - What Happened to The Streets? (Featuring Benny The Butcher & M.O.P.)

”Planit Hank” er et solidt, råt og hårdtslående bomb bap-track fra Planit Hank, brandvarme Benny The Butcher og duoen M.O.P.

C-Bo - For The Streets

Mens Planit Hank og gutterne spørger “What Happened To The Streets?”, serverer C-Bo nummeret “For The Streets”, og det klarer han sgu rimelig godt, hvis jeg skal sige det. 

Fyna Flo - Disappointed

Kæmpetalentet Fyna Flo beviser endnu en gang, hvorfor han er en rapper, man skal holde rigtig godt øje med – her på nummeret “Disappointed”. 

Latrell James - Tracphone

”Tracphone” rummer lækre vibes og grundig lyrik fra Bostons egen Latrell James. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer dette talent. 

JPEGMAFIA - The Who (Featuring Eyas)

Her en eksperimenterende single fra JPEGMAFIA og Eyas, som JPEGMAFIA selv har produceret. “There’s an innocence to it that I hope is relatable to people. I made the beat naked.”, udtaler JPEGMAFIA om tracket. 

Noname - Song 32

En af de allermest interessante rappere i øjeblikket er utvivlsomt den 27-årige Noname, som sidste år udgav debutalbummet Room 25, og siden da har udgivet to singler hvoraf "Song 32" er én af disse. ”Song 32” fortsætter, hvor Nonames seneste album slap; med jazzede beats og gennemtænkt lyrik. 

Sipho the Gift - Ego Death (Featuring Ego)

Vi har her at gøre med et ufatteligt smukt nummer, der er skruet sammen på den helt rigtige måde. "Ego Death" er en intet mindre end en musikalsk oplevelse. 

KXNG Crooked - More Love

“More Love” er til ære for Nipsey Hussle. KXNG Crooked og sampler Nipsey’s “Blue Laces 1 & 2”. Respekt! 

Boosie Badazz - Ball

Det er som om, at Boosies nye udgivelse, Badazz 3.5, er fløjet en anelse uden for radaren, og derfor samler jeg det op. “Ball” er et udplukket højdepunkt fra albummet, som fortjener mere opmærksomhed.

Yelawolf - All The Way Up (Featuring Moptop & Cub da CookUpBoss)

Energien er i top, som den for det meste også plejer at være, når det er Yelawolf, som står bag et track. Hvis du stadig ikke har hørt Trunk Muzik 3 i sin fulde form – så kom i gang! 

Zaytoven - Cease & Alamo (Featuring Quavo & Takeoff) 

To tredjedele af Migos møder op på “Cease & Alamo” fra Zaytoven, hvor Quava som sædvanlig tilføjer nummeret et ørehængende omkvæd. 

Katori Walker - Dolla Save Me

Endnu et nummer fra Katori Walkers nye ep Stubborn. “Dolla Save Me” er produceret af CAMEone samt Jordan Elgie og indeholder et beat, som passer perfekt til Katori. 

Phonte - Heard This One Before (Featuring Bosco & Kaytranada)

Jeg har personligt lyttet meget “Heard This One Before” fra Phontes nye ep Pacific Time, og jeg kan simpelthen ikke få nok af dette mesterværk! 

Fyna Flo - G.I.G

Der er godt gang i den på Fyna Flo’s “G.I.G”. Trap Bradshaws legesyge produktion går fremragende hånd i hånd med Fyna Flos tilstedeværelse. 

Mistah F.A.B. - Wont Let Down (Featuring Tay5900)

Thug Tears 4 er på gaden, og her finder du nummeret “Wont Let Down” på slutningen af albummet. Et nummer, som hurtigt er blevet en af mine favoritter. 

Conway - The Basement

"I was bored so I said fuck it and i recorded this tape in 2 days to show niggas that im the illest and it came out effortlessly INCREDIBLE". Sådan skrev Conway på Instagram vedrørende sin nye udgivelse Everybody Is F.O.O.D 3, hvorpå nummeret “The Basement” befinder sig. 

 

ANNONCE