Nyhed

Danske rap-veteraner udgiver ny podcast

GAFFA - alt om musik

– Stilen bliver afslappet og sjov, mens du får anekdoter råt for usødet. Og der er med garanti historier, der vil få dig til at grine og give dig historier, du kan fortælle videre næste gang, du mødes med vennerne.

Niarn og Nick ‘Coldhands’ Kvaran fra Den Gale Pose har sat sig for at dele ud af deres historier fra et liv i backstagelokaler og på hotelværelser i ny podcast Niarn & Coldhands Røverhistorier. Hver uge får de to erfarne rappere besøg af en ny ven fra musikmiljøet for at fortælle anekdoter. 

– Niarn og Nick Coldhands har igennem deres lange karriere i musikbranchen brugt oceaner af tid i backstagelokaler og studier landet rundt. Og det er som om, at hver gang de mødes med deres homies så sker det samme; de begynder at fortæller røverhistorier. Historier om smadrede hotelværelser, om at overnatte i en udstillings-Audi i Frankfurt Lufthavn, om at rippe Alanis Morisettes backstagelokale og alle mulige andre røvere.


LÆS OGSÅ: Den Gale Pose og Jokeren spillede trumfkortene på plænen

Nick ‘Coldhands’ Karavan var aktiv i foråret, da han sammen med rapperkollega Jokeren vækkede Den Gale Pose til live på tour rundt i Danmark. Niels Roos’ alias Niarn er egentlig lagt på hylden, men det kendte kaldenavn hænger ved. Rapperen optrådte tilbage i januar med et nyt show, hvor han på humoristisk vis blandede musik og fortællinger.

Podcasten vil være tilgængelig på den nye podcast-tjeneste Podimo.


ANNONCE