Nyhed

Jack Black og Jack White går sammen som Jack Gray

GAFFA – alt om musik

“Det her er et legendarisk samarbejde. Alle har ventet på det. Nu er det her.”

Jack Black og Jack White er gået sammen og har indspillet en ny single under navnet Jack Gray. Ligesom skæbnen i sin tid førte Jack Black sammen med Kyle Gass og skabte Tenacious D, kan man i en ny video være vidne til det første møde mellem Jack White og Jack Black.

"Det her er et legendarisk samarbejde. Alle har ventet på det. Nu er det her," udtaler den altid overgearede Jack Black om det musikalske samarbejde med Jack White.

Frontfigurerne fra The White Stripes og Tenacious D mødtes i Jack Whites private pladestudie, Third Man Records, der ligger i Nashville. I den 18 minutter lange video, der har titlen “Jack Gray”, bliver Jack Black og Jack White fotograferet sammen inden en kort rundvisning i Jack Whites pladestudie. Det fremgår også af videoen, at den nye Jack Gray-single er baseret på en idé til en sang, som Tenacious D havde i forvejen.

Artiklen fortsætter under videoen

LÆS OGSÅ: Tenacious D offentliggør efterfølgeren til The Pick of Destiny 

Jack White, der blandet andet er kendt fra bandet The White Stripes med kæmpehittet “Seven Nation Army”, udgav sit seneste soloalbum Boarding House Reach i 2018. Tenacious D, der på bedste vis kombinerer komedie og rock, udgav i 2018 pladen Post-Apocalypto.

 

ANNONCE