Nyhed

Kasper Eistrup klar til genforening

GAFFA - alt om musik

Kashmir-frontmanden ønsker at gendanne det ikoniske 90’er-band

Hvis sangtitler som ”Rocket Brothers” og ”Mom In Love, Daddy In Space” lyder bekendte, er du ikke alene. Bag kæmpe-hittene står et af Danmarks mest kendte rockbands, Kashmir. Gruppen blev store i 90’erne og fortsatte med at være aktive indtil 2014, hvor kvartetten lagde projektet på hylden. Efter at være gået i musikalsk vinterhi har Kasper Eistrup helliget sin tid til at forfølge sine billedkunstneriske interesser, blandt andet har han malet et portræt af Kronprins Frederik. Dog er der godt nyt for hungrende Kashmir-fans.

LÆS OGSÅ: Kasper Eistrup maler portræt af Kronprins Frederik

Kasper Eistrup har nemlig åbnet en dør på klem. I forbindelse med et interview af P4 Østjylland fra denne uges Smukfest udtaler han ”Det er slet ikke udelukket. Jeg ved ikke, hvor de andre er med dét på nuværende tidspunkt, men hvis de er friske og klar, og det passer i forhold til alles liv, tid og planlægning, så er det noget, der skal gøres”.

Kasper Eistrup optrådte solo på Smukfest onsdag aften som en del af den store 40 års jubilæumskoncert, hvor han spillede Kashmir-sangene "Graceland" og "Rocket Brothers" og i øvrigt var den eneste kunstner, der spillede mere end ét helt nummer.

Vi krydser fingre for et snarligt gensyn med Kashmir på den danske musikscene.

ANNONCE