Nyhed

Djämes Braun tager på akustisk turné

GAFFA.dk - alt om musik

Djämes Braun drager på turné til foråret. Og det bliver en akustisk én af slagsen.

Til foråret skal Djämes Braun aka Lasse Kramhøft aka Pilfinger på danmarksturné, og denne gang skal han prøve kræfter med et akustisk format. Efter deltagelsen i TV 2-programmet Toppen af Poppen tændtes en ild i Pilfingers baghoved:

─ Jeg er længe blevet opfordret til at afprøve det akustiske format, uden at kaste mig ud i det, da der var så travlt på festivalerne, clubberne og i studiet. Alligevel blev jeg nærmest skubbet ud på de akustiske skrå brædder i forbindelse med et event. Koncerten skulle have varet 45 minutter, men jeg endte ud med at spille 90 minutter. Dette var en øjenåbner for mig, og jeg fandt ud af, at dette kunne noget helt andet end jeg har oplevet før, fortæller Djämes Braun i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Vi ser på fugle og kører på traktor

─ Jeg tager derfor på en danmarkstour med det akustiske setup. Vi koger de store festivalscener med konfetti, ild, røg og damp ned til et simpelt lejrbål. Ærligt, simpelt og intimt. Det bliver en aften, hvor der er plads til røverhistorierne, de spontane udbrud, sandheder, løgne, snakke med mit band og publikum undervejs, men nok vigtigst af alt – friheden! Friheden til at alt kan og må ske. Den nyfundne glæde ved at spille numrene uden sikkerhedsnet og tage det tilbage til fællesskabet, kontakten, nuet og nærværet. Til det uprætentiøse. Til der, hvor musik har de bedste vilkår, lyder det videre.

Djämes Braun startede som en duo og brød igennem via DR's KarriereKanonen og har siden givet danskerne med hit som "Duft af Ba-cone" og "Fugle". I 2017 brød Kramhøft og Kent "Kenno" Pedersen den vante konstellation, men det blev senere annonceret, at Djämes Braun skulle forstætte med Pilfinger i front.

Billetsalget er skudt i gang.

 

ANNONCE