Nyhed

VIDEO: Slayer spiller koncert – for sidste gang nogensinde

GAFFA.dk - alt om musik

Slayer har netop givet koncert i Los Angeles. Showet markerer enden for legenderne. 

Det er slut for Slayer. Søndag morgen dansk tid forlod rocklegenderne scenen for sidste gang efter afslutningen på en stort anlagt farvelturné. Afskedssalutten lød i The Forum i Los Angeles, som samtidig agerer gruppens hjemby. Aftenens sidste nummer var "Angel of Death", og efter de sidste toner ebbede ud, brugte bandet cirka 10 minutter yderligere for at sige farvel til deres fans. Slayer forlod scenen til øresønderrivende klapsalver. 

LÆS OGSÅ: Band-kollega og fans raser mod Slayer-frontmand


"Tak. Tusind tak. Jeg vil gerne takke jer for at dele denne stund med os. Tiden er skrøbelig, så jeg vil gerne takke jer alle for at bruge den med os. Jeg kommer til at savne jer, men vigtigst af alt vil jeg gerne takke jer for at være en del af mit liv. Godnat. Pas på jer selv," lød det fra forsanger og bassist Tom Araya. Det skriver Rolling Stone

Til turnéen spillede thrash metal-ikonerne et cirka 20 numre langt sæt med sange fra i alt ti forskellige studiealbum. Sættet inkluderede tracks fra den legendariske tretrinsraket bestående af South of Heaven, Seasons in the Abyss og Reign in Blood. 

Slayer takker af efter imponerende 38 år som aktive. 

 


 


ANNONCE