Nyhed

Efter skandale: Ja Rule planlægger ny musikfestival

GAFFA - Alt om musik

Rapperen har endnu ikke opgivet drømmen om at skabe en ikonisk festival

Streamingtjenesterne Netflix og Hulu har i øjeblikket hver deres dokumentar ude om den skandaleombruste Fyre Festival, der skulle have fundet sted på Bahamas i april 2017, men blev aflyst grundet kaotiske og skandaløse forhold.

LÆS OGSÅ: Se trailer: Netflix annoncerer dokumentar om kuldsejlet skandale-festival


Én af festivalens arrangører, Billy McFarland, afsoner i skrivende en fængselsdom på seks år for svindel og skal tilbagebetale 26 millioner dollars. Til trods for den massive kritik, der er haglet ned over festivalen, har Fyres anden medarrangør, rapperen Ja Rule, ikke opgivet at stable en storslået festival på benene.

”I midten af kaos findes der mulighed. I ved, jeg arbejder på en masse nye ting” udtaler rapperen til TMZ og fortsætter med at fortælle om sin nye booking-app ICONN.

Ja Rule, hvis borgerlige navn er Jeffrey Atkins, fortæller også, at hændelserne omkring Fyre Festival var hjerteknusende for ham. Dog lader det ikke til, at han har mistet modet fuldstændigt:


”Det [Fyre Festival] er den mest ikoniske festival, der aldrig fandt sted. Så jeg har planer om at skabe den mest ikoniske musikfestival, men I har det ikke fra mig!” fortæller han TMZ’s journalist.

Fyre Festival blev slået op som en eksklusiv luksusoplevelse, men flere bands aflyste prompte deres optrædener, da informationer om skandaløse forhold for gæsterne hurtigt hobede sig op – herunder mangel på drikkevand, toiletfaciliteter og forplejning. Festivalen blev aflyst og er siden blevet kendt som én af de største festivalfiaskoer nogensinde – hvis ikke dén største.

LÆS OGSÅ: Festivalarrangør anholdt og tiltalt for bedrageri


ANNONCE