Nyhed

Michael Kiwanuka gæster Danmark

GAFFA.dk - Alt om musik

Det er ikke mere end en lille måneds tid siden, at han gæstede Northside i Aarhus, men Michael Kiwanuka kommer tilbage til Danmark, når han gæster K.B. Hallen.

Fredag den 29. november indtager den britiske singer-songwriter K.B. Hallen. Michael Kiwanuka har høstet pæne anmeldelser, og er et lysende talent på soul-scenen. Albummet Love & Hate fra 2016 modtog således fem stjerner fra GAFFAs anmelder Rosa Stilgren, der blandt andet skrev: "Selvom der selvfølgelig er nostalgi at spore i kompositionerne, så får Kiwanuka mejslet fast, at det ikke kun er hans vokale styrker, der bærer ham, men også evnen til at skabe cinematiske lydbilleder. "

Han er manden bag hitsinglen, "Cold Little Heart", der er titelmelodien til den anmelderroste og Emmy-vindende HBO-serie Big Little Lies, der kører på sin anden sæson. Det er ikke mere end et par uger siden, den talentfulde sanger-sangskriver gav koncert på dette års Northside.


I 2012 udkom det anmelderroste debutalbum Home Again, der strøg ind på en fjerdeplads på den engelske hitliste og høstede flere prominente engelske musikpriser. Noget tyder på, at fans ikke skal vente meget længere på nyt materiale, for Michael Kiwanuka har været i studiet og har udgivet det disco-inspirerede nummer "Money", der er et samarbejde med produceren Tom Misch, og en mulig forsmag på det kommende tredje album. 

Support leveres af den amerikansk/engelske r&b-soulsanger Celeste og billetsalget starter onsdag den 3. juli klokken 11.00 via billetlugen.dk

ANNONCE