Nyhed

Liam Gallagher annoncerer nyt album og kæmpe Knebworth-koncert

GAFFA.dk - alt om musik

Gallagher annoncerer sit kommende album samt dato for kæmpe Knebworth-show til 2022 - det samme sted Oasis performede for 250.000 mennesker i 1996

Liam Gallagher har annonnceret sit kommende album C’mon You Know. Albummet er sat til at udkomme den 27. maj 2022 og bliver det tredje i rækken af solo-projekter. Annonceringen af albummet sker samtidig med annonceringen af Knebworth-showet, den 4. juni 2022, som bliver det største show i Liams solokarriere til dato.

Artiklen fortsætter under opslaget


 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Liam Gallagher (@liamgallagher)

Gallagher har også løftet sløret for, at en af sangene på den nye plade er dedikeret til Noel Gallagher.

”Og så er der en anden sang, ”I Wish I Had More Power”, og den er dedikeret til Noel. Ja, det er en uartig lille sang, men den er skøn,” fortæller Gallagher på The Chris Moyles Show, hvor han også udtrykker sin glæde for den kommende koncert i Knebworth.


"Det er historie part to, mate. Jeg er så spændt. Jeg har jo gjort det før, og det var mega stort. Og det smukke ved det er – naturligvis kan jeg ikke huske særligt meget af det – men jeg får lov til at gøre det igen. Det er, som jeg sagde: Det er nu eller aldrig, ved du, hvad jeg mener? Hvis jeg ikke gør det nu, gør jeg det aldrig. Jeg føler, at jeg kan levere et godt show alene, selvfølgelig med band og det. Jeg tror bare, det kommer til at gå amok," oplyser NME

Showet finder sted i forbindelse med, at det er 25 år siden, at Oasis spillede deres udendørs koncert i den britiske landsby tilbage i 1996. I september 2021 udkom koncertfilmen Oasis – Knebworth 1996, der dokumenterer weekenden, hvor britpopbandet spillede for 250.000 mennesker. En koncert, mange anser som en historisk begivenhed inden for den britiske musikscene. Solo-showet til juni vil også byde på support af Kasabian, Michael Kiwanuka, Fat White Family og Goat Girl.

GAFFAs anmelder gav koncertfilmen fem ud af seks stjerner og skrev blandt andet: "Men da Oasis var bedst. Da de toppede. Da de blev kulturdefinerende og slog det meste af verden omkuld. Og det gjorde de den weekend. Så var de et band fuldstændig synkroniseret med deres publikum. De fangede og repræsenterede en Zeitgeist. Noget, som filmen i den grad viser." 


LÆS OGSÅ: Music for the Masses

 

ANNONCE