Nyhed

NorthSide klar med et sidste musiknavn – og hiphop-foredrag

GAFFA – alt om musik

Søren Huss er sidste tilføjelse til musikprogrammet

NorthSide har allerede forlængst præsenteret sin endelige lineup og spilleplanen, men alligevel har festivalen fået presset endnu et navn ind: Søren Huss med band. Huss har netop udgivet dobbeltsinglen ”Romantikerens kile/Vekseleren”, der er en forløber for hans fjerde soloalbum, som forventes klar til efteråret. 

Huss' første tre soloalbum har fået flotte anmeldelser, og det seneste, Midtlivsvisen fra 2017, modtog musikkritikerprisen Steppeulven som Årets Danske Album. 


Desuden kan man på den intime Kolonihave-scene opleve de to hiphop-kendere Pelle Peter Jensen og Peter T. Aagaard sætte sig tilrette for at snakke om hiphop. Under titlen ”På festival i en hiphop-tid” tager Pelle Peter (NorthSide-konferencier, radiovært, dj og podcast-vært) sammen med GAFFA-journalist og hiphop-ekspert Peter T. Aagaard udgangspunkt i Nas, Migos og The Streets, når de fortæller historier om hiphoppens historie, og hvordan hiphop og festivaler hænger sammen. Der kommer anekdoter om verdens vildeste aflysningsgrunde, men også om hvorfor hiphop har stået for nogle af de mest medrivende festivaloplevelser gennem tiden.

Kolonihave-scenen byder også på social dining og foredrag om tonic og om cocktails med kaffe.

Billetsalget til de fire nye arrangementer i Kolonihaven starter i dag tirsdag 14. maj kl. 10.00 via NorthSide.dk.


NorthSide 2019 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 6.-8. juni, og billetter kan købes via NorthSide.dk. Bemærk at prisen på partoutbilletter stiger den 31. maj.

ANNONCE