Nyhed

Mel B fra Spice Girls troede, Haim var konkurrence-vindende fans

GAFFA.dk - alt om musik

Mel B forvekslede Haim med fans backstage

De tre amerikanske søstre, som tilsammen udgør gruppen Haim, har netop besøgt Zane Lowe og hans radioprogram på Apple Music. I løbet af udsendelsen kom søstrene med morsomme anekdoter om flere af musikhistoriens største kunstnere. Da Haim sidste år skulle overvære legendariske Spice Girls på Wembley i London, skulle de se koncerten sammen med nogle unge fans, som havde vundet en tur på stadion med Haim.

"En del af præmien var, at vi alle skulle møde Spice Girls umiddelbart før showet. Vi havde allerede taget billeder med vinderne, og så sagde de 'Lad os tage et med Haim, Emma Stone og Spice Girls'. Så kiggede Mel B på Danielle (medlem af Haim, red.) og sagde 'Det er ikke meningen, du skal være med'. Danielle svarede 'Åh gud, jeg er ked af det, men jeg er medlem af Haim'," fortalte søstrene ifølge NME.


LÆS OGSÅ: Haim fyrer booking-agent efter kønsdiskrimination

Gruppen fortæller videre om, hvordan de mødte Justin Timberlake, da de arbejdede på deres seneste album.

"Jeg blev helt befippet og sagde 'Åh gud, tusind tak, du forstår ikke, hvor meget vi har lyttet til din musik, mens vi arbejdede på albummet. Han svarede 'Virkelig?', og jeg sagde 'Ja, Blood Suger Sex Magik', og så kiggede han virkelig forvirret på mig og sagde 'Tak, men jeg er ikke Red Hot Chili Peppers'."


Søstrene fortæller videre, at det selvfølgelig var Timberlakes FutureSexLoveSounds, som de refererede til.

 

ANNONCE