Nyhed

Level 42 fejrer 40 år i Danmark med tre koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Det er en af 80'er-poppens helt store navne, der lægger vejen forbi København, Skive og Middelfart.

Det er snart 40 år siden, at Level 42 med forsanger og bas-slapper Mark King i front stimlede sammen for første gang, og siden dengang er det blevet til 14 studiealbum, 18 sange i top 40 og over 30 millioner solgte albums. 

Til næste år fejrer de den runde fødselsdag med at drage ud på landevejen på deres "From Eternity to Here"-turné, som blandt andet bringer dem forbi Falkoner Salen i København den 19. november, Lillebæltshallen i Middelfart den 20. november og KCL Limfjorden i Skive den 21. november.


Efter det selvtitlede debutalbum fra 1981 blev Level 42 – hvis bandnavn er en reference til Douglas Adams' The Hitchhikers Guide to the Galaxy – et af det årtis mest spillede bands, og du har sandsynligvis rocket og danset med til "Something About You", "Running In The Family" eller "Lessons In Love". Måske du endda har oplevet dem live til en af bandets danske koncerter gennem de senere år. I fjor underholdte briterne blandt andet et fuldstændig udsolgt DR Koncerthuset, og i år gav de en habil koncert på Smukfest, som vi kvitterede for med fire ud af seks stjerner. 

LÆS OGSÅ: Funkpop frisk fra firserne

At have turneret med bandet i år har været noget af det sjoveste, jeg kan mindes, og hvis du havde spurgt mig tilbage i 1980, om jeg troede, at jeg i en alder af 60 år og vi som band stadig ville udsælge teatre og koncertsale over hele verden 40 år efter, så ville jeg sandsynligvis have grinet højlydt af dig. Hånden på hjertet; det her år har været fantastisk. At genopfinde sig selv kan tydeligvis være en fabelagtig ting, udtaler Mark King i forbindelse med annonceringen. 


Billetsalget skydes i gang nu på fredag den 25. oktober klokken 10.00, og billetter kan erhverves via linket her.

ANNONCE