Nyhed

Level 42 giver tre danske koncerter i 2021

GAFFA.dk – alt om musik

Det engelske funk-band Level 42 lægger vejen forbi Danmark til næste år. 

Level 42 kan i år fejre 40-års dagen for deres første singleudgivelse, men det erfarne band, der for nylig har begejstret med From Eternity to Here-touren i hjemlandet, har ingen planer om at slå bremsen i lige foreløbig.

De kan således opleves i Falkoner Salen i København 17. november 2021, Kulturcenter Limfjord Skive 18. november 2021 og Forum Horsens 19. november 2021.

At have turneret med bandet i år har været noget af det sjoveste, jeg kan mindes, og hvis du havde spurgt mig tilbage i 1980, om jeg troede, at jeg i en alder af 60 år, og vi som band stadig ville udsælge teatre og koncertsale over hele verden 40 år efter, så ville jeg sandsynligvis have grinet højlydt af dig. Hånden på hjertet; det her år har været fantastisk. At genopfinde sig selv kan tydeligvis være en fabelagtig ting, udtaler Mark King i en pressemeddelelse.

Bandet har siden deres debut udgivet blandt andet 14 studiealbum, syv livealbum, haft 18 singler i Top 40, solgt Wembley Arena ud 21 gange og har solgt mere end 30 millioner album på verdensplan. Og Level 42 blomstrer altså stadig i fuldt flor, med deres genkendelige lyd, der rummer dansable melodier og alt fra synths og blæsere til forsanger og bas-slapper Mark Kings ikoniske bas-føring.

Oprindeligt skulle bandet have touret allerede i år og skulle i den forbindelse have slået vejen forbi København, Middelfart og Skive i november. Men bandet har været nødsaget til at udskyde turnéen på grund af corona.

Efter det selvtitlede debutalbum fra 1981 blev Level 42 – hvis bandnavn er en reference til Douglas Adams' The Hitchhikers Guide to the Galaxy – et af det årtis mest spillede bands, og du har sandsynligvis rocket og danset med til "Something About You", "Running In The Family" eller "Lessons In Love". Måske du endda har oplevet dem live til en af bandets danske koncerter gennem de senere år. I 2018 underholdt briterne blandt andet et udsolgt DR Koncerthuset, og i 2019 gav de en habil koncert på Smukfest, som vi på GAFFA kvitterede for med fire ud af seks stjerner. 

LÆS OGSÅ: Funkpop frisk fra firserne


Billetterne kan købes via Ticketmaster

ANNONCE