Nyhed

The Sandmen drager på turné

GAFFA.dk – alt om musik

Danske The Sandmen tager på danmarksturné, og det tager dem til hele 13 danske byer.

Garagerockerne fra The Sandmen har netop annonceret spillestederne for deres kommende danmarksturné. Se den fulde koncertplan i bunden af artiklen. Touren kommer i kølvandet på bandets niende studiealbum Himmelstormer. Netop det album var GAFFAs egen anmelder svært tilfreds med.

"Musikalsk har melodierne fået en ordentlig røvfuld fremdrift, hvor der bliver spillet ind til knoglerne. Det klæder i dem i den grad melodisk at gå på togt i David Bowies dystopiske Berlin, som i ”Himmelstormer” der ikke skjuler de musikalske referencer til ”Heroes” eller i den Kraut-rockede ”Red dig selv” med saxofon. Men gennemgående holder The Sandmen deres garagerockede udgangspunkt og er i bund og grund antændelig rock'n'roll," skrev vi tidligere i oktober, da vi gav flotte fem stjerner til albummet.

LÆS OGSÅ: En kæberasler fra garagerockerne, der driver mod undergangen

Besætningen til danmarksturnéen er som følger; Allan Vegenfeldt (vokal, keyboard), Stefan Moulvad (guitar), Michael Illo Rasmussen (trommer), Jens Hein (bas, keyboard) og Jarno Varsted (guitar, mundharpe). De tre førstnævnte er fuldbyrdige medlemmer af The Sandmen, mens Jens Hein og Jarno Varsted er tætte samarbejdspartnere. 

Billetsalget er startet.

Turnéen ser ud som følger:

16.04 POSTEN, Odense
17.04 TURBINEN, Randers
18.04 TØJHUSET, Fredericia
23.04 TOBAKSGAARDEN, Assens
24.04 GODSET, Kolding
25.04 PLANTAGEHUSET, Thisted
30.04 STORE VEGA, København
01.05 MANTZIUSGÅRDEN, Birkerød
07.05 SKRÅEN I NORDKRAFT, Aalborg
08.05 FERMATEN, Herning
09.05 PALETTEN, Viborg
14.05 KULISSELAGERET, Horsens
16.05 PAVILLONEN, CENTERSALEN, Grenå

Varm op med "Fra over skyerne" fra albummet Himmelstormer:

ANNONCE