Nyhed

Five Finger Death Punch til Danmark – Megadeth med som gæster

GAFFA.dk - alt om musik

Det bliver ikke for børn, når metalstjernerne lægger vejen forbi Royal Arena den 24. januar. 

Der synes egentlig ikke at være grund til den helt store introduktion. Five Finger Death Punch har det seneste årti været en af metalverdenens absolut mest populære aktører og er med deres tre guld-certificerede plader i USA i løbet af 10'erne blevet en af genrens allerbedst sælgende bands i dette årti. Og Megadeth er Megadeth – og har været aktive på metalscenen siden 1983 som stilskabere inden for thrash metal side om side med de andre af "de fire store", Metallica, Slayer og Anthrax.

Nu har de to allieret sig og giver begge koncert den 24. januar i Royal Arena.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Megadeth er langt fra metaltræthed

Besøget i det danske bliver en del af en større europæisk turné for Five Finger Death Punch, som i alt tæller stop i 14 lande med 23 koncerter til følge. Mens 5FDP formelt headliner, er Megadeth med som "special guests" på langt de fleste koncertoptrædener og altså heriblandt i København. Men legen stopper ikke der. 

Med som support er også Bad Wolves, et af forrige års fremtrædende metal-gennembrud, som nok mest er kendt for deres succesfulde cover af The Cranberries' "Zombie", og som står til at udgive deres andet album den 25. oktober.

Omkring arrangementet udtaler 5FDP-guitarist Zoltan Bathory:

– Lineuppen er kæmpestor. Bad Wolves brød fuldstændigt igennem sidste år, og Megadeth er slet og ret legender. Dave Mustaine og resten af bandets bidrag til metalgenren er umålelig, og jeg anser Mustaine som værende en af heavy metals "founding fathers". 

Netop Dave Mustaine tilføjer:

– Kigger man tilbage, er det hele lidt sløret. Skuer man derimod mod fremtiden, så er man i alvorlige problemer, hvis man ikke kommer og ser os optræde sammen med Five Finger Death Punch i det kommende år. Du har ikke lyst til at gå glip af det. 

LÆS OGSÅ: Megadeth-frontmand Dave Mustaine har kræft

Det officielle billetsalg starter nu på fredag den 13. september klokken 09.00 her og her.

ANNONCE