Nyhed

Sinéad O'Connor: "Prince forsøgte at give mig bank"

GAFFA.dk – alt om musik

Sinéad O'Connor fortæller om et yderst mærkværdigt møde med Prince i talkshowet Good Morning Britain.

"Prince forsøgte at give mig bank," fortæller den irske sangerinde Sinéad O'Connor med et smil på læben til værterne på programmet Good Morning Britain. Et program, der i hyggelig stemning ellers lægger sig tæt op ad det danske talkshow Go' Morgen Danmark. Sinéad O'Connor slog igennem med Prince-skrevne "Nothing Compares 2 U" i 1990. 

Da vært Piers Morgan i Good Morning Britain spørger den nu hijabklædte O'Connor, om hun nogensinde har mødt Prince, fortæller hun, at ja, det har hun, men at de ikke kom så godt ud ad det med hinanden. "Han forsøgte at give mig bank," siger hun, halvgrinende.


LÆS OGSÅ: Princes selvbiografi har fået udgivelsesdato

Hun uddyber hele situationen: "Han hidkaldte mig en aften hjem til sig, og dum som jeg var, tog jeg af sted alene. Han var utilfreds med, at jeg ikke var hans protegé, når jeg nu lige havde indspillet hans sang. Han ville have mig til at lade være med at bande i mine interviews. Jeg fortalte ham, hvor han kunne stikke den holdning op, og så gik han amok. Han gik ovenpå og fandt en pude, og han havde gemt noget tungt i den. Jeg løb ud af huset og gemte mig bag et træ."   

Sinéad O'Connor lyder dog ikke til at bebrejde Prince, da hun forklarer, at så vidt hun ved, var han på nogle ret hårde stoffer i den periode. Og ifølge hende var hun uheldig at være fanget i en fejde imellem Prince og sin datidige manager, der tidligere havde været manager for Prince, og som var midt i et søgsmål mod Prince. 


O'Connor fortæller videre: "Jeg er ikke den eneste kvinde, som han forsøgte at få ram på. Der er masser af kvinder derude, som, hvis de er klar på at stå frem, kan fortælle historier om ham. En af pigerne i hans band røg på hospitalet i lang tid med brækkede ribben. Men det hele havde ophav i stofferne". 

O'Connor fortæller om hele episoden på en ret afslappet facon, og interviewet fortsætter efterfølgende med spørgsmål om O'Connors nylige konvertering til islam, der har tiltrukket sig en del opmærksomhed. 

LÆS OGSÅ: Sinéad O'Connor konverterer til islam


NME, der også har berettet om historien, har forsøgt at få en kommentar fra Princes bo, endnu uden held.

Se hele indslaget her:


ANNONCE