Nyhed

The Voice-prisen: Og vinderne er...

GAFFA.dk – alt om musik

Radiostationen The Voice har hvert år siden 2004 inviteret til en stor koncert i Tivoli med en række populære danske og internationale artister og samtidig uddelt priser.  

I år vurderer Tivoli, at cirka 22.000 mødte frem, og programmet bød blandt andet på TopGunn, Benal, Emil Kruse, Nicklas Sahl, MORTEN, Medina, Christopher, Sivas og den canadiske dj-duo Loud Luxury samt overraskelserne Citybois og svenske Svea. Inden da havde The Voice også budt på en række warm-up koncerter på Orangeriets scene med kunstnere som Stefan, Chris Burton, Ea Kaya og Theresa Rex. Radioværterne Ida-Sophia, Nicolas og Chriz styrede slagets gang. Se en stor billedserie fra aftenen ovenfor.

Årets The Voice-priser gik til:

The Voice-koncerterne er ud over koncerten også en hyldest fra lytterne til årets artister, folk bag musikken eller folk, der har været en inspiration for andre. 

The Voice Prisen: Christopher

En ærespris, der gives til den mest populære danske artist på The Voice – af lytterne. Tidligere vindere tæller navne som Burhan G., Rasmus Seebach, Medina, Joey Moe, L.O.C., Outlandish og Nik & Jay.

"Jeg kan slet ikke forstå det – det er så vildt! jeg kan næsten ikke fatte det. At vinde for femte gang. Mine fans er så dedikerede og trofaste. Jeg havde ikke sat næsen op efter det, men jeg er vild med det. Jeg er i år kommet med ny musik, og jeg havde håbet, jeg ville vinde, men jeg havde ingen forventning. Det er så meget optur. Alle priserne står derhjemme i mit hjemmestudie, og med en femte ser det jo næsten for blæret ud," udtaler Christopher.

Årets Producer: Hennedub og Nicki Pooyandeh (for produktionen på Kesis sang "X"). 

"Hvor er det sygt. Hvor er I syge! Det er jeg da mega overrasket over," siger Hennedub, mens makkeren Nicki siger: "Jeg var ikke lige helt klar på den der, men sindssygt, det er fucking fedt! Tusind tak til dem, der har stemt på mig og Henne. Det er vi virkelig glade for. Det er en virkelig stor ting. TAK!"

Årets Inspiration: Peter Falktoft (for P1-podcasten "Danmarks Dræber nr. 1" om rygning)

"Timingen er guddommelig. Hold kæft hvor sejt!. Den her pris betyder rigtig meget, fordi det er et program, der har affødt en masse reaktioner. Både på godt og på ondt. Men for en gangs skyld har det egentlig været ret nemt ikke at tage det så personligt, fordi det for en gangs skyld er vigtigere end en selv. Så det er jeg virkelig, virkelig glad for. Den skal godt nok stå på noget solidt," udtaler Peter Falktoft.

Årets danske Streamingartist: Lukas Graham

"Det er fedt, at folk gider høre vores musik, så mest af alt tak til alle jer, der gider lytte til vores sange. Mange tak, den skal hjem og hænge. Eller også skal den have magneter på og så skal den op på køleskabet", sagde Lukas Forchammer, da han fik overrakt prisen tidligere på ugen.

LÆS OGSÅ: Se stjernerne på den røde løber til The Voice-prisen

 

ANNONCE