Nyhed

Duran Durans John Taylor afslører, at han har fået COVID-19

GAFFA.dk – alt om musik

Duran Duran-bassisten er i bedring derhjemme

I dag er det kommet frem, at John Taylor fra det britiske new wave-band Duran Duran har fået coronavirus. Det oplyser han i et opslag på bandets Facebookside.

Det er dog tre uger siden, at han blev testet positiv, og han er nu i bedring i sit eget hjem.


”Kære venner. Efter flere overvejelser har jeg besluttet at dele med jer, at jeg for næsten tre uger siden blev testet positiv for coronavirus,” skriver bassisten, der til juni kan fejre sin 60 års fødselsdag.

”Måske er jeg en særdeles robust 59-årig – det kan jeg i hvert fald godt lide at forestille mig – eller også var jeg så heldig kun at få en mild udgave af COVID-19. Efter en uge med, hvad jeg vil beskrive som en ”turbo-ladet influenza”, begyndte jeg at få det okay – og jeg må indrømme, at jeg ikke havde noget imod karantænen, da den virkelig gav mig mulighed for at komme ovenpå,” forklarer han.

LÆS OGSÅ: Marianne Faithfull er testet positiv for coronavirus


Taylor fortsætter beskeden: ”Jeg deler dette, for at kommentere den enorme mængde af frygt, som pandemien spreder. Meget af frygten er fuldkommen berettiget, og min kærlighed går ud til alle, som oplever rigtige tab og smerte. Men jeg vil også fortælle jer, at det ikke altid er en dræber, og at vi kan slå det her.”

Den succesfulde gruppe, der står bag verdenshits som ”Ordinary World”, ”Hungry Like the Wolf” og "Rio", har ikke indikeret, at John Taylors infektion vil påvirke deres europæiske koncerter til sommer. De står indtil videre til at lægge vejen forbi Jelling Musikfestival den 30. maj i år.


ANNONCE