Nyhed

Fredagsrock i Tivoli bliver rykket til efteråret

GAFFA.dk – alt om musik

Der bliver ingen Fredagsrock før september, oplyser Tivoli. Det skyldes regeringens beslutning om, at festivaler og større arrangementer forbydes til og med august.

Den 10. juli skulle den amerikanske popstjerne Gwen Stefani efter planen have indtaget Plænen i Tivoli. Den historiske forlystelsespark er dog nu nødsaget til at ændre planerne for sommerens koncerter:

– Vi har aflyst Fredagsrock for at undgå smittespredning. Der er så mange mennesker til koncerterne, at vi ikke kan kontrollere det, fortæller Tivolis pressechef Torben Plank til GAFFA.


Udover Gwen Stefani var den danske rapper TopGunn skrevet på programmet i slutningen af april, imens Alphabeat skulle have fyret op for en fest i juni. Det er dog stadig i det uvisse, hvorvidt disse koncerter bliver afholdt i september, når Fredagsrock efter planen løber af stablen igen:

– Vi ser på forskellige muligheder for koncerter fra september og oktober, og her arbejder vores programchef med mange scenarier. Det er lidt svært at melde mere konkret ud, da vi er på idéplanet, forklarer Torben Plank.

– Vi må tage stilling til situationen, når myndighederne har meldt ud. Vi gør ikke noget, som vi ikke må, og vi går endda længere, end vi skal, tilføjer han.


Tivoli har samtidigt offentliggjort, at de slår portene op til deres sommersæson den 11. maj. De har tidligere udskudt åbningsdatoen to gange grundet forsamlingsforbuddet og forlænger derfor sommersæsonen frem til den 4. oktober.

Forsamlingsforbuddet på over 10 mennesker løber lige nu frem til og med den 10. maj.

LÆS OGSÅ: Strøm Festival aflyser og gentænker sommerens aktiviteter
ANNONCE