Nyhed

KARANTÆNE-TV: David Guetta streamer dj-sæt fra Miami – og samler ind til WHO

GAFFA.dk – alt om musik

Samler penge ind til kampen mod coronavirus

I sidste uge var det Martin Jensen, der trak overskrifter ved at streame et dj-sæt fra scenen i et tomt Parken, og i denne weekend optræder en endnu større dj-stjerne, franske David Guetta, med et lignende show.

David Guetta dj'er fra en endnu hemmelig lokation i Miami med en stor produktion, og hans sæt uden livepublikum bliver streamet til hele verden via Guettas profiler på de sociale medier Facebook, Instagram, YouTube, Twitter og Twitch. Showet United at Home begynder ved midnat dansk tid natten mellem lørdag den 18. og søndag den 19. april og varer to timer.


Under showet samler Guetta desuden ind til fire velgørende organisationer, nemlig Feeding South Florida, Feeding America, Fondation Hôpitaux de Paris og World Health Organization's COVID-19 Solidarity Response Fund. Du kan læse mere på davidguetta.com/donate

I en pressemeddelelse udtaler den franske dj:

"Jeg er meget begejstret for at dele, hvad vi har arbejdet på i noget tid nu. Min kærlighed går ud til alle dem, der lider under den verdensomspændende pandemi, og jeg håber, at denne livestream-event vil bringe folk sammen og rejse penge til dem, der har brug for det."


LÆS OGSÅ: Martin Jensen livestreamer fra et tomt Parken

Varm op med David Guettas seneste single, "Detroit 3AM" indspillet med danske MORTEN:


ANNONCE