Nyhed

Martin Jensen livestreamer fra et tomt Parken

GAFFA.dk – alt om musik

På fredag kan du livestreame Martin Jensen, som fra et tomt Parken vil tage dig igennem sit dj-sæt i hele fem timer.

Den jyske dj Martin Jensen kan på fredag den 10. april byde på noget af en solokoncert, når han inviterer til et liveshow med sit nye koncept ”Me, Myself, Online”. Festen og koncerten løber af stablen nu på fredag klokken 18.00 og fortsætter i fem hele timer frem til 23.00.

”Taget den nuværende situation i musikbranchen i betragtning har jeg stræbt efter at skubbe grænserne for, hvad der er muligt, og jeg er stolt af at kunne præsentere ”Me, Myself, Online”, skriver Jensen på sin Instagramprofil og kommer samtidig med en opfordring: ”Pas på jer selv, bliv inden døre og fest med mig til langt ud på aftenen.”


Med konceptet ”Me, Myself, Online” vil Martin Jensen over de næste par måneder give koncerter fra flere udvalgte steder, som vil blive streamet direkte hjem i de danske stuer. Første koncert bliver så i Telia Parken, som noget usædvanligt danner rammen for en koncert, der spilles for tomme tribuner. Ellers har Parken plads til 48.000 tilskuere.

LÆS OGSÅ: En energibombe kan også være en fuser

Martin Jensen er en efterhånden rutineret mand på dj-scenen, især i udlandet, og flere af hans produktioner har over 100 millioner lytninger. Senest er han aktuel med ”Carry On” fra i år.


Streamet til fredagens koncert kan tilgås via Martin Jensens Twitch-kanal eller ved at trykke lige her.

Få din fredagsfest på med ”Nobody” her:


ANNONCE