Nyhed

Pantera lancerer nyt karantæne-inspireret merchandise

GAFFA.dk – alt om musik

Metalhovederne har været kreative

Det indflydelsesrige thrash-metalband Pantera har udfoldet sine evner som socialt bevidste designere. Med inspiration i den nuværende karantæne-periode forårsaget af COVID-19 har de lanceret en T-shirt, hvorpå de har re-designet omslaget til deres 1992-album Vulgar Display of Power.

Coveret afbilleder en mand, der får en knytnæveslag i ansigtet, men nu har manden fået en operationsmaske for munden. Nedenunder står der: ”Be yourself by yourself. Stay away from me (Vær dig selv for dig selv. Bliv væk fra mig, red.)”


40 procent af alle indtægter fra T-shirten går til MusiCares COVID-19 Relief Fund, der støtter musikere og spillesteder, som er økonomisk påvirkede af coronakrisen.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival bliver enten afholdt eller aflyst – ikke udskudt

Skulle du være interesseret i sådan et pragteksemplar af en band-/velgørenheds-T-shirt, kan du købe den via Panteras hjemmeside.Pantera blev dannet i start-80'erne og har i alt udgivet ni studiealbum. Det sidste blev udgivet i 2000, hvorefter medlemmerne og brødrene Vinnie Paul og Dimebag Darrell formede bandet Damageplan. Det endte dog tragisk for Damageplan, da en sindsforvirret fan skød og dræbte Dimebag Darrell under en koncert i 2004.

ANNONCE