Nyhed

Strøm Festival aflyser og gentænker sommerens aktiviteter

GAFFA.dk - Alt om musik

Strøm Festival er den seneste i rækken af festivaler, der må aflyse – de siger dog ikke endeligt farvel til året 2020.

Den elektroniske festival Strøm, der skulle have været afholdt den 12-16. august, aflyser naturligt nok som så mange andre festivaler på baggrund af forbuddet mod større forsamlinger.

Festivalen siger dog ikke umiddelbart blot farvel og tak for i år, da de har besluttet at prøve at afholde flere af deres planlagte aktiviteter på anden vis.

”Vi arbejder lige nu på højtryk på at finde på alternative måder og formater at præsentere og dele nogle af de musikoplevelser, vi havde planlagt. Dertil vil vi fortsat gøre vores bedste for at støtte det danske, elektroniske musikmiljø, hvor mange arrangører og artister lige nu går en usikker og udfordrende fremtid i møde”, siger direktør Frederik Birket-Smith.

LÆS OGSÅ: Mette Frederiksen: "Vi skylder et svar på, hvad en større forsamling er"

Hvert år i august inviterer Strøm Festival til fest omkring København og Frederiksberg for 15.000 mennesker. Festivalen byder på elektronisk musik, talks og workshops, og festivalen har et stort fokus på at styrke det danske elektroniske musikmiljø.

Festivalen vil komme med yderligere information, når de lægger inde med sådanne, og hvis du vil følge med i udviklingen, kan du læse mere lige her.

ANNONCE